Alıntı:
eylül´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım umut tüp bebeğin işlem ücretini en sağlıklı merkezi arayıp öğrenebilirsin diye düşünüyorum ben 39 yaşıondayım ve umut tüp bebek merekezinde dr süleyman bey ile tedavimi yaptırdım ve şuan gebeyim allah sanada bu mutluğu yaşatsın bence umut tüp bebek merkezinde tedaviye karar verirsen doğru bir karar vermiş olursun çünkü bu tedavi gercekten çok yorucu bir tedavi bu yolda bizleri çok sömürüyorlar ben burayı bulana kadar çok fazla hem maddi hemde manevi olarak yıprandım senbin kaçıncu tedavin olduğunu bilmiyorum ama umarım benim kadar yıpranmasan
|
verdiğin bilgiler için çok teşekür ederim
benim ikinci tedavim olacak birinci tedavimde 8 milyar gibi rakam harcadım bir çok tüp bebek merkezinin tüp bebek fiyatları gerçekten çok yüksek bende bu yolda maddi ve manevi olarak çok yıprandım umut tüp bebek merkezinin metini çok duydum o yüzden bu merekezi araştırıyorum merkez araştırdığıma göre gerçekten birçok kişinin memnun kaldığı merkezlerden biri ama yinede herşeyi düşünmek lazım ikinci yıkımı yaşamak istemediğim için bu sefer biraz daha dikkatli olmaya çalışıyorum ben 800 tl çalışan bir kişim eşimde benim kadar alıyor bu tedavi parasını çok zor .şartlarda bir araya getiriyoruz benim 3 şansım diye bir olmayacak bunuda ailelerden destek alıp yapacağız*
Ben en iyisi kliniği arayıp bilgi alayım