Alt 02-01-2010, 10:45 AM
selen
Guest

Standart Tüp bebek fiyatları

Merhaba arkadaşlar umut tüp bebek merkezinin fiyatlarını biliyormusunuz?
Alt 02-01-2010, 10:46 AM
eylül eylül isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Alıntı:
selen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar umut tüp bebek merkezinin fiyatlarını biliyormusunuz?
Arkadaşım umut tüp bebeğin işlem ücretini en sağlıklı merkezi arayıp öğrenebilirsin diye düşünüyorum ben 39 yaşıondayım ve umut tüp bebek merekezinde dr süleyman bey ile tedavimi yaptırdım ve şuan gebeyim allah sanada bu mutluğu yaşatsın bence umut tüp bebek merkezinde tedaviye karar verirsen doğru bir karar vermiş olursun çünkü bu tedavi gercekten çok yorucu bir tedavi bu yolda bizleri çok sömürüyorlar ben burayı bulana kadar çok fazla hem maddi hemde manevi olarak yıprandım senbin kaçıncu tedavin olduğunu bilmiyorum ama umarım benim kadar yıpranmasan
Alt 02-01-2010, 10:46 AM
selen
Guest

Alıntı:
eylül´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım umut tüp bebeğin işlem ücretini en sağlıklı merkezi arayıp öğrenebilirsin diye düşünüyorum ben 39 yaşıondayım ve umut tüp bebek merekezinde dr süleyman bey ile tedavimi yaptırdım ve şuan gebeyim allah sanada bu mutluğu yaşatsın bence umut tüp bebek merkezinde tedaviye karar verirsen doğru bir karar vermiş olursun çünkü bu tedavi gercekten çok yorucu bir tedavi bu yolda bizleri çok sömürüyorlar ben burayı bulana kadar çok fazla hem maddi hemde manevi olarak yıprandım senbin kaçıncu tedavin olduğunu bilmiyorum ama umarım benim kadar yıpranmasan
verdiğin bilgiler için çok teşekür ederim
benim ikinci tedavim olacak birinci tedavimde 8 milyar gibi rakam harcadım bir çok tüp bebek merkezinin tüp bebek fiyatları gerçekten çok yüksek bende bu yolda maddi ve manevi olarak çok yıprandım umut tüp bebek merkezinin metini çok duydum o yüzden bu merekezi araştırıyorum merkez araştırdığıma göre gerçekten birçok kişinin memnun kaldığı merkezlerden biri ama yinede herşeyi düşünmek lazım ikinci yıkımı yaşamak istemediğim için bu sefer biraz daha dikkatli olmaya çalışıyorum ben 800 tl çalışan bir kişim eşimde benim kadar alıyor bu tedavi parasını çok zor .şartlarda bir araya getiriyoruz benim 3 şansım diye bir olmayacak bunuda ailelerden destek alıp yapacağız*
Ben en iyisi kliniği arayıp bilgi alayım
Alt 02-08-2010, 06:50 PM
nihan1979
Guest

Alıntı:
selen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
verdiğin bilgiler için çok teşekür ederim
benim ikinci tedavim olacak birinci tedavimde 8 milyar gibi rakam harcadım bir çok tüp bebek merkezinin tüp bebek fiyatları gerçekten çok yüksek bende bu yolda maddi ve manevi olarak çok yıprandım umut tüp bebek merkezinin metini çok duydum o yüzden bu merekezi araştırıyorum merkez araştırdığıma göre gerçekten birçok kişinin memnun kaldığı merkezlerden biri ama yinede herşeyi düşünmek lazım ikinci yıkımı yaşamak istemediğim için bu sefer biraz daha dikkatli olmaya çalışıyorum ben 800 tl çalışan bir kişim eşimde benim kadar alıyor bu tedavi parasını çok zor .şartlarda bir araya getiriyoruz benim 3 şansım diye bir olmayacak bunuda ailelerden destek alıp yapacağız*
Ben en iyisi kliniği arayıp bilgi alayım
Kesinlikle umut tüp bebek merkezini tavsiye ederimuygun maliyetle en iyi tedavi görmek için umut tüp bebek merkezi mükembel bir yer
Alt 04-09-2010, 05:21 AM
bebeközlemi bebeközlemi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

merhaba selen. bende umutta başlayacağım şuan ki fiyatı 5000 tl ilaç dahil diye biliyorum
Alt 04-09-2010, 09:35 AM
gülsüm gülsüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Senior Member

selencim inşallah bu tedavinde olumlu sonuç alırsın gerçekten çok maliyetli...ben ilk denememde hamile kaldım inşallah sizlerde memnun olarak ayrılırsınız merkezden...
Alt 04-09-2010, 07:19 PM
nihan1979
Guest

evet tüp bebek fiyatı gerçekten maliyeti yüksek ama bir çok merkezin yanında da en uygun merkez en azından herşeyi en başından konuşuyorlar bu kadar para gerekli diye sonradan şu para bu para demiyorlar
Alt 04-10-2010, 11:45 AM
serf2009 serf2009 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

1 nisan 2010 itibariyle hamile kaldiğini öğrenen arkadaşlar varmi acaba

Tag Ekle
tüp bebek fiyatları

Seçenekler
Stil