PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeniden merhaba

Sayfa : [1] 2 3 4 5 6

zehrace
09-15-2009, 02:24 PM
Yeniden yeni forumla merhaba.
Ben eski üyelerden ayni nicle girdim. Hadi arkadaşlar yeniden başlayalim sohbete.
Biliyorsunuz 2 ay önce bebeklerimi kaybettim. Ama şimdiden yeni tedavi için gün sayiyorum. Inşallah sizlerin tedavilerinin olumlu sonucuyla moral depolayacağim.

zehrace
09-15-2009, 02:25 PM
Ayrica kadir geceniz de hayirli olsun. Bereketli ve huzurlu geçsin.

dilek25
09-15-2009, 09:22 PM
herkesin kadir gecesi mubarek olsun .....
zehraca hoş geldin tedaviye başlamana çok sevindin inşallah bu sefer kucaklarını almak nasip olur

arzum34
09-16-2009, 06:10 AM
yenıden gunaydınlar.....zehracım yenıden baslamana sevındım canım ınsallah senınde gusel haberlerını alırız..benım sonucum negatıf bu arada...dılekcım sen nasılsın?

TOPRAK28
09-16-2009, 08:39 AM
Merhaba kızlar.Nasıslınız? Forum iyi ki düzeldi sizleri çok özlemişim.Zehracecim yeni tedavin hayırlı olsun, vücut hamileliği öğrendiği için hamile kalacağını düşünüyorum.Arzucum hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallah 2. de nazlı bebişin gelecek.

banu yazıcı
09-16-2009, 10:13 AM
selam arkadaslar nasılsınız bende eskı nıckımle gırdımm dun gordum acıldıgını cok sevındımm

ramanda25
09-16-2009, 12:05 PM
son mseajın altına yaz etkin değil bende neyse böle yazayım benden de selamlar

gülsüm
09-16-2009, 12:06 PM
merhaba kızlar yeni form hayırlı olsun eski formu çok güzeldi yaaa...

rüyameleğim
09-16-2009, 12:20 PM
herkese merhabalar yeni forum hayırlı olsun zehracem canım nasılsın çok sevindim tedaviye başlamana

arzum34
09-16-2009, 12:30 PM
toprakcım sagol canım ınsallah..valla ozlemısım burdan sızlerle konusmayı ama formun degısklıgıne alısamadım dahaa:(

gülsüm
09-16-2009, 12:31 PM
rüyameleğim nasılsın tatil sona erdimi yoksa hala devammı
dilek25 sen nasılsın hamillelik nasıl gidiyor kaç ayın kaldı

gülsüm
09-16-2009, 01:25 PM
TEDAVİDE OLANLAR

bahsem.............................

TRANSFERİ GERÇEKLEŞENLER

ramanda....................................

TEDAVİ OLACAKLAR

medusa....................................2 ay sonra transferi yapılcak
esra789...................................2-3 ay sonra tedaviye başlayacak
fidelgüneş................................eylül ekim de tedaviye başlayacak başlıyacak
şubat.........................................
umut34.......................................
senem......................................
rüyamelek...............................
hatice......................................ağusto s'da tedaviye başlayacak
güneli.......................................
umutlar.....................................
arya.........................................
filamingo....................................
beyzi.........................................
ramanda25...............................ağustosta transfer tedavisine başlayacak
zehrace.....................................
sevginar.....................................
ilknur.......................................
necla.........................................
arzu.........................................

HAMİŞLER

star-dust................hamiş
dilek.......................hamiş
nilufer77..................hamiş.
esin...................... .hamiş
lotus......................spontane hamişş
turser.....................hamiş 1 kız 1 erkek
essenaa..................hamiş 1 erkek
pnar.......................hamiş
deniz80...................hamiş 1 erkek 1 kız
dilek25....................hamiş 1 erkek 1 kız
nur.........................hamiş 1 kız 1 ?
toprak....................hamiş 1 erkek
gülsüm....................hamiş 1 erkek
nayci......................2 melek bekliyor
banu yazıcı...............3 melek bekliyor
cansinnisan...............hamiş

MELEĞİNE KAVUŞANLAR

neslinedim................. umut eren
zuzi............................

MEVLAM HEPİMİZİ UMUTTAN UMUDU OLANLARDAN EYLE

ilknur
09-16-2009, 02:49 PM
slm kızlar nasılsınız dün üye oldum ama yazmak bugune kısmetmiş hayırlı olsun yeni forum..

rüyameleğim
09-16-2009, 03:06 PM
rüyameleğim nasılsın tatil sona erdimi yoksa hala devammı
dilek25 sen nasılsın hamillelik nasıl gidiyor kaç ayın kaldı
canım iyiyim evet tatil bitti önümüzdeki ay kısmetse tekrar tedaviye başlıyacağım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik herşley yolundadır umarım

gülsüm
09-16-2009, 03:08 PM
iyi canım sevindim tekrardan tedaviye başlamana....
benim bu aya kadar mide bulantısıyla geçti şimdi de uykudan kalkamıyorum kafamı koyduğum yere uyuyakalıyorum :)

rüyameleğim
09-16-2009, 03:11 PM
iyi canım sevindim tekrardan tedaviye başlamana....
benim bu aya kadar mide bulantısıyla geçti şimdi de uykudan kalkamıyorum kafamı koyduğum yere uyuyakalıyorum :)
olsun sağlığınız yerinde olsunda varsın bütün gün uyuyun bebişinle uyuyunda büyüyün :)

rüyameleğim
09-16-2009, 03:23 PM
gülsümcüm zuzi ne zaman doğurdu bebeklerin ve zuzinin sağlığı iyimi acaba merak ettim

gülsüm
09-16-2009, 07:11 PM
canım 1 haftayı geçti zuzi doğum yapalı....iki oğlu hala küvezdeymiş kızını dün taburcu etmişler şimdi evdelermiş....

dilek25
09-16-2009, 10:53 PM
benim bebişler iyiii yarım kilo oldular 23+0 oldum.ama yavaş yavaş agırlaşmaya başladım.en sonun da formuda yaptılar hep merak ediyodum walla...

deniz80
09-17-2009, 08:00 AM
herkese merhaba umarım herkes iyidir. sonunda forum açıldı.
bizde bu gün 30+4 günlük olduk. dilek dün san mesaj attım. telefonda görmedin sanırım. iyi olmana sevindim. bu arada doğum yapan var mı kızlar?

arzum34
09-17-2009, 09:06 AM
denız meraba..benım bıldıgım zuzı dogum yaptı..

deniz80
09-17-2009, 09:30 AM
merhaba arzum
aa ne güzel demek zuzi doğum yaptı ha.. umarım herşey yolundadır.

rüyameleğim
09-17-2009, 10:02 AM
canım 1 haftayı geçti zuzi doğum yapalı....iki oğlu hala küvezdeymiş kızını dün taburcu etmişler şimdi evdelermiş....
çok sevindim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla oğullarıda küvezden çıkarlar

arzum34
09-17-2009, 10:24 AM
amın ınsallah..

rüyameleğim
09-17-2009, 10:25 AM
Arzu merhaba sen nasilsin ne alemdesin canim

arzum34
09-17-2009, 10:29 AM
ıyıyım ruyacım..sonucum negatıf bılıyomusun bılmıyorum...eskısı gıbı devam.sen nasılsın..yenıden tedavıye baslıyacagına sevındırm..

rüyameleğim
09-17-2009, 10:49 AM
ıyıyım ruyacım..sonucum negatıf bılıyomusun bılmıyorum...eskısı gıbı devam.sen nasılsın..yenıden tedavıye baslıyacagına sevındırm..
bilmiyordum üzüldüm hayirlisi canim inşallah bir dahaki sefer kavuşursun meleğine
evet bende hayirlisyla başliycam ekim ayinda

arzum34
09-17-2009, 12:15 PM
amın ınsallah allah ısteyen herkese versın..bız artık seneye tekrar denıycez..

ilknur
09-17-2009, 12:16 PM
hu hu kimse yokmu :)

rüyameleğim
09-17-2009, 01:20 PM
ilknurcum canım nasılsın neler yapıyorsun özledim valla hepinizi:)

arzum34
09-17-2009, 01:48 PM
ılknurcum meraba.....formun eskı hareketlılıgı yok ama..alısamadılarmı nedır..ben bıraz alısmada zorluk cekıyorumda..

TOPRAK28
09-17-2009, 01:59 PM
Arzucum ben halen alışamadım formun geldiğine o yüzden bakmak aklıma gelmiyor...Ne var ne yok ?

rüyameleğim
09-17-2009, 02:09 PM
toprakcım nasılsın canım

rüyameleğim
09-17-2009, 02:10 PM
arzucum bence henüz herkesin haberi yok üyelere baktımda eskilerden 3 5 kişiyiz

TOPRAK28
09-17-2009, 02:15 PM
Rüyacım iyiyim canım , sen nasılsın?Tekrar tedaviye başlıyormuşsun , inşallah bu sefer nazlı bebişin gelecek....

rüyameleğim
09-17-2009, 02:17 PM
iyiyim canım evet kısmetse başlıycam çok naz aşık usandırır derler aksine beni kamçılıyor:rolleyes:

TOPRAK28
09-17-2009, 02:26 PM
Rüyacım hiç pes etme ve umutsuz olma...Bebişlerin gelmesi için sadece zamana ihtiyaç var.Vakti gelmeyince olmuyor.İnsan uzansa olacak gibi hissediyor ama uzanıp uzanıp yakalayamıyorsun ama öyle bir an geliyor ki bir anda yakalıyorsun istediğini.Ve bu muymuş ne kadar kolaymış diyorsun.İnşallah senin de öyle olacak...Biliyorsun ben de senin gibi çok uğraştım 3 kez denedim , 3 denemenin sonunda ne kadar bu meseleyi takmaksan bebişin o kadar çabuk geldiğini , o kadar çabuk hamile kaldığını öğrendim...O yüzden hiç stres yapmadan her şeyi oluruna bırak sende...Rabbim inşallah senin güzel haberlerini duymayı da nasip edecek çok yakında...

rüyameleğim
09-17-2009, 02:59 PM
Rüyacım hiç pes etme ve umutsuz olma...Bebişlerin gelmesi için sadece zamana ihtiyaç var.Vakti gelmeyince olmuyor.İnsan uzansa olacak gibi hissediyor ama uzanıp uzanıp yakalayamıyorsun ama öyle bir an geliyor ki bir anda yakalıyorsun istediğini.Ve bu muymuş ne kadar kolaymış diyorsun.İnşallah senin de öyle olacak...Biliyorsun ben de senin gibi çok uğraştım 3 kez denedim , 3 denemenin sonunda ne kadar bu meseleyi takmaksan bebişin o kadar çabuk geldiğini , o kadar çabuk hamile kaldığını öğrendim...O yüzden hiç stres yapmadan her şeyi oluruna bırak sende...Rabbim inşallah senin güzel haberlerini duymayı da nasip edecek çok yakında...
canım benim sağolasın ne güzel şeyler yazmışsın
ben artık çok relax oldum hiç stres yapmıyorum alıştım galiba yada tevekkülmü demeli bilmem ama içim rahat rabbim ne yazmışsa onu yaşayacağız
senin kaç haftalık oldu minik meleğin

ilknur
09-17-2009, 03:16 PM
iyiyim canım sen nasılsın bende çok özledim forumun açılması iyi oldu

rüyameleğim
09-17-2009, 04:51 PM
iyiyim canım sen nasılsın bende çok özledim forumun açılması iyi oldu
evet canım iyi oldu sen tedavi olayını naptın

bahsem
09-17-2009, 06:45 PM
arkadaslar

bahsem
09-17-2009, 06:49 PM
oooohh hele sukur gırebıldım ya nasılsınız arkadaslar ben cok ıyıyım hepınızı merak edıp ozledım valla.ben tedavıdeyım uzun protokol bayramda yumoslar toplanacak hayırlısı bakalım yarın sabah kontrolum var yarın netlesır hangı gun toplanacagı yarın aksam yazarım sıze.bu ucuncu denemem ınsaallah son olur.ınsallah ısteyen herkesde bır an once melegıne kavusur.:o

bahsem
09-17-2009, 07:00 PM
toprakcım cok guzel yazmıssın duygu ve dusuncelerın ıcımı ısıttı ılık ılık aktı valla.bende yılmadım 4 ay ara ıle sıcagı sıcagına ıstedım.allah ınsallah emeklerımızı bosa cıkarmaz.bu mubarek gunler yuzu suyu hurmetıne yuzumuzu guldurur.

ramanda25
09-17-2009, 07:24 PM
slm kızlar bugün transferimin 9.günü blast donmuşlarla transfer edilmilti değerim 101 baaana dua edin cumartesi değerim katlansın.....

ilknur
09-17-2009, 08:14 PM
evet canım iyi oldu sen tedavi olayını naptın

tedavim yine negatifle sonuçlandı kısmet ikinci rapor için uğraşıcam yine 1 2 ay sonra yaparım tekrar allahın dediği olur tevekkül edicez başka yapabilecegimiz bişi yok

ilknur
09-17-2009, 08:15 PM
bahsemcim tedavin hayırlı olsun inşallah meleğin seninle olur

gülsüm
09-17-2009, 09:23 PM
selam kızlar
sohbet eskisi kadar hızlı olmasada gayet iyi gidiyor ne güzel
bende bugün anne gittim yeni geldim ama aklımda burda kaldı yarın bebeğimi görmeye gideceğim bakalım nasıl...
ramandacım çok sevindim canım inşallah değerin katlanacak ve sende hamişler arasında yer alacaksın

pınar nayci
09-17-2009, 09:41 PM
selam kızllar ben geldim hepinizi özledimmm bende rediksiyonumu yaptırdım kalan bebeklerim iyi çok şükür umarım eskisi gibi formumuz düzene girer...

beyzi
09-18-2009, 12:11 AM
oh bee nihayet gelebeldim
merhaba arkadaşlar nasılsınız hamişler nasıl gidiyor nayci redüksiyon gerçekleşmiş geçmiş olsun canım
gülsüm sen nasılsın yarın bebişi görüceksin demek ne güzel
toprak senin nasıl gidiyor
zehracem sende iyisindir umarım.özelden sana yazmıştım ama nihayet siteye girebildim.
hepiniz o kadar merak ettimki nihayet sitede açıldı ama bencede eski hali daha iyidi
arzu allah hakkımızda hayırlı olanı nasip ediyor canım hayırlısı böyleymiş diyelim.
şimdilik bu kaa benden allaha emanet olun öp....

deniz80
09-18-2009, 08:02 AM
günaydın kızlar nasılsınız bu gün. ramanda hayırlı haberlerini bekliyoruz.

essena ve turserden haberi olan var mı? durumları nasıl?

gülsüm
09-18-2009, 10:22 AM
merhaba kızlar 1 saattir uğraşıyorum forma giremiyorum
denizcim onlardan haberimiz yok canım
bende birazdan merkeze gideceğim bakalım ufaklık nasılmış heyecan başladı şimdi bende

arzum34
09-18-2009, 10:23 AM
ben sabahdan berı gıremedım..meraba herkese....evet bende merak edıyorum essena ve turserı...

pınar nayci
09-18-2009, 02:21 PM
mrb kızlar saol beyzicimm evt sonunda oldum hayırlısıyla zor oldu benim için duygusal olarak ama oldu işte eğer dr yanılmazsa bebeklerimden biri kız biri erkek hayırlısıyla rabbim hepimize bağışlasın meleklerini
gülsüm geldinmi cnm

gülsüm
09-18-2009, 05:42 PM
merhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti erkekmiş gelişimi felan iyi dedi normalde merkkezin hesabına göre 15+3 günlüğüz ama bebeğin gelişimine göre 16+3 günlüğüz sat görede 16+1 günlüğüz hakkımızda hayırlısı bakalım cuma günü bir daha çağırdı o zaman 3 lü testi isteyeceğini söyledi düşük tehlikesi ortadan kalkmış kan değerlerimi düşük buldu kan ilacı verdi... dün sağlık ocağına gittim orda kan alıp kan değerlerime felan baktılar 20 haftada iğne var dediler doktorunuza sorun o göre yapalım dediler tüp olunca yapıp yapmamakta tereddüt ediyorlarmış açlık kan şekerim yine düşük çıktı selen hanım çok sık yemek ye dedi kırmızı et ye dedi
bahsemcim hadi canım yolu yarıladın bu tedavide kaç yumoşun oluşmuş canım
essena turser nerdesiniz kızlar....

ZEYNEP
09-18-2009, 08:39 PM
Merhaba arkadaşlar bende umut ailesine yeni katıldım

pınar nayci
09-18-2009, 09:18 PM
hayırlısı olsun zeynepcimm..

gülsüm
09-19-2009, 12:23 AM
hoşgeldin zeynep aramıza

ZEYNEP
09-19-2009, 06:45 AM
:)çok teşekürler:)

ramanda25
09-19-2009, 08:03 AM
kızlar 9.gün değerim 101 11.gün değerim 303 :))) şükürler olsun rabbime ..allahın izniyle keseyide görürüz inşallah vede diğer arkadaşların mutlu haberlerine duymak dileğiyle

gülsüm
09-19-2009, 10:47 AM
ramandacım hadi gözün aydın canım.... amin allahım herkesin kucağını doldursun canım

gülsüm
09-19-2009, 10:52 AM
TEDAVİDE OLANLAR

bahsem............................bayramdan sonra yumoşları toplanacak

TRANSFERİ GERÇEKLEŞENLER

TEDAVİ OLACAKLAR

fidelgüneş................................eylül ekim de tedaviye başlayacak başlıyacak
ramanda25...............................ağustosta transfer tedavisine başlayacak

HAMİŞLER

nayci......................hamiş 2 melek bekliyor
banu yazıcı...............hamiş 3 melek bekliyor
ramanda25..............hamiş

MELEĞİNE KAVUŞANLAR

ramanda25
09-19-2009, 11:58 AM
ramandacım hadi gözün aydın canım.... amin allahım herkesin kucağını doldursun canım

canım cok sagol inş bundan sonrada hayırlı haberler alırız..kesleri de yada keseyi görürüz inş

gülsüm
09-19-2009, 12:44 PM
herkese iyi bayramlar

medusa77
09-19-2009, 01:08 PM
selam kızlar, uzun zaman oldu. tekrar sitemize kavuştuk. öncelikle arzum canım geçmiş olsun. inşallah diğer sefere.
nayci inşallah iyisindir. ikizlerin sağlıklıymış çok sevindim.
gülsüm seninde güzel geçiyor inşallah hamilelik
zuzi bebişlerin hayırlı olsun. inşallah en kısa zamanda çıkarlar küvezden
ramandacığım bebişlerin hayırlı olsun. en kısa zamanda kalp atışlarını duymak dileğiyle
benim gibi tedavide olan diğer arkadaşlara kolay gelsin diyorum. beni sorarsanız ekim ortasında transferim var. 3 embriyo dondurdular. 6 6 8 hücreli. iyi sayılır hayırlısı olır inşallah. hakkımızda ne ise o.

bahsem
09-19-2009, 02:23 PM
selam arkadaslar ben dun de bugunde merkezdeydım bayramın 2,gunu son kontrol olup carsamba toplanacak dr 20 25 arası sayıyor o soyleyıp hemsıre not alırken bende parmaklarımla sayıyorum gulsumcum bakalım nasıl olacak bılemıyorum.20 yumurta ustu erteleme oluyorduya sanırım onu sordum senın ertelencegını sanmıyorum dedı ama bende ertelensın ıstemıyorum zaten.sıcagı sıcagına yerını bulsun.ılknurcum ya nedır bu sansızlıgın uzulme ne dıyelım her ıste vardır bır hayır.ramandacım sanada hayırlı olsun bakalım.darısı basıma.

bahsem
09-19-2009, 02:24 PM
medusacım ınsallah senınde hersey gonlune gore olur.

bahsem
09-19-2009, 02:29 PM
ya ben yazarkende kımse olmuyor neyse hepınızı opuyorum sımdıden herkese ıyı bayramlar.

ramanda25
09-19-2009, 03:38 PM
medusa77 ve bahsem cok teşekkür ederim.darısı sizlerin veede bizim durumuzda olan tüm arkadaşların başına..rabbim herkesi hayırlı ve saglıklı evlat sahibi yapsın..amin..HERKESE İYİ BAYRAMLAR :) :) :) İNŞALLAH DAHA NİCE GÜZEL VE HAYIRLI HABERLERLE KARSILASIRIZ

pınar nayci
09-19-2009, 05:07 PM
ramanda tebrik eederim cnmm rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşş senindemi ikizler geliyor acaba hadi hayırlısı
medusa saol cnm darısı başına inşşşş..........

deniz80
09-19-2009, 05:16 PM
Ramanda allah tamamina erdirsin

herkese iyi bayramlar

TOPRAK28
09-19-2009, 06:10 PM
Ramandacım tebrik ederim , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Gülsümcüm bebişinin iyi olmasına çok sevindim.Bizim cinsiyet meselsesi yılan hikayesine döndü sorma.12. haftada dr. erkek dedi 14. haftada kız 15. haftada%80 erkek dedi , 16. haftada da %90 kız dedi.Bizim ufaklık bacakları kapıyor bir türlü açmıyor, dr. da ben de bebişin cinsiyetini öğrenmeyi gurur meselesi yaptık.Cinsiyeti hiç önemli değil bizim için ama bir an önce bebişe cici almak istiyoruz , bu gidişle 9 ay bekleyeceğiz.Rüyacım biz gülsümle aynıyız biliyorsun 16. haftadayız.Yani 4.ayı bitirdik 5 .aya girdik.Zaman hızlı geçiyor.Bu arada ben de şeker çıktı zaten aileden gelen bir şeker riskimiz vardı , hamileleikle bu tetiklendi, artık yediğime içtiğime de dikkat etmem gerekiyormuş...Ben den de haberler bu kadar.Bahsemcim tedavin de hayır olsun, inşallah bu sefer nazlı bebişin gelecek , sen sadece stres yapma , biliyorsun bizim nazlı bebişler stresli anneleri sevmiyor...

ramanda25
09-19-2009, 06:31 PM
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederimmm.. Toprak 28 sen olmasan heralde o gün cildiracaktim o kadar umut verdinkii bana bilmemek zor işmiş..ikizmi tek mi bilmiyom ama bende keseyi görüp kalp atisini duymadan inanamayacagim heralde cünkü bu bir rüya 5 yilin sonunda gördüğüm en güzel rüya heralde..inşallah herkeslerin saglikli bebişleri olur.

arzum34
09-19-2009, 08:35 PM
iyi geceler kızlr..hepınıze ıyı bayramlar.....medusacım ve bahsem ınsallah gusel habelerınızı alırız..ramanda ben sana demıstım rahat ol dıe...rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...pınarcım bırı erken bırı kız ne gusel..saglıkla dogsunlar ınsallah.....gulsumcum oglus gelıyomus hayırlısı olsun....toprakcım ne cıkacak dır beklemek gusel olsa gerek ama 1 dahakı ay kesınlesır heralde...herkesı opuyorum kendınıze dıkkat edın..

pınar nayci
09-19-2009, 09:08 PM
rabim seni 9 ay bu rüyadan uyandırmasın arkadaşımmmm
tabiki hepimizi inşşş....
herkeze iyi bayramlar..............

rüyameleğim
09-19-2009, 09:43 PM
Merhaba kızlar
öncelikle hepnize hayırlı bayramlar
dilerim şeker tadında bir bayram geçirirsiniz
medusa ve bahsem tedaviniz hayırlı olsun inşallah son tedaviniz olur sonucunda meleğinize kavuşursunuz hayırlısıyla
ramanda tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin inşallah
gülsüm ve nayci size zaten söyliyeceğimi söylemiştim tekrardan sizin adınıza çok ama çok sevindiğimi belirteyim
hepinizi çok öpüyorum

gülsüm
09-19-2009, 10:02 PM
oh ne güzel forma hareketililik gelmiş
toprakcım bak şimdi bende çok merak ettim
rüyacım ne güzel demişsin canım şeker tadında bir bayram geçirin diye inşallah çok güzel bayram geçiririz
bahsemcim hakkında hayırlısı canm inşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın canım
medusacım sırada sen varsın artık...

medusa77
09-20-2009, 09:28 AM
evet gülsüm canım, sırada ben varım. inşallah güzel haberler alırız. toprakcığım seninki büyük ihtimalle kız bana sorarsan. kız göstermezmiş derler ama sağlıklı sıhhatli olsun da hiç farketmez.. bizde allahın izniyle yazarız inşallah. zaman evet çok çabuk geçiyor vallahi toprak. sen ve gülsüm ne çabuk 16. haftaya geldiniz. sizin için daha uzun geçiyordur ama. nayci bile bayağı oldu. hadi gari sıra bizde. inşallah bu yolda uğraşan tüm arkadaşlar size güzel haber verip bebişlerimizden konuşurolacağız bu zaman içcinde..

hepinizin bayramını kutlarım, sevdiklerinizle ve huzurla geçirmeniz dileğiyle...

ilknur
09-20-2009, 01:29 PM
iyi bayram bayramınız mubarek olsun arkadaşlar

nihan1979
09-20-2009, 05:35 PM
Merhaba arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum bende tedavimi umut tüp bebek merkezinde dr enver bey ile gerçekleştirdim şuan hamileyim bu formu ziyaretci olarak bakiyordum bu gece üye olayim ve sizlerle tanişayim dedim hepinize iyi bayramlarrr

rüyameleğim
09-21-2009, 08:58 AM
nihan merhaba hoşgeldin ve hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
ilk denemenmiydi? sorununuz neydi?

essenaa
09-21-2009, 11:24 AM
slm kızlarrr nasılsınız aman forum açılmış çok sevindim

essenaa
09-21-2009, 11:39 AM
hepinize hayırlı bayramlar
nekadar özlemişim hepinizi hepinizin iyi omasına çok sevindim bizde eymen beyle iyiyiz perşembe günü dr um doğum için tarih vercek biraz erken olcak ama küçük bey gelmek için acele ediyomuş bayramı atlatalım dedi dr bakalım hakkımızda hayırlısı
gülsümcüm demek erkek geliyohee hatırlarsan sana herşeyimiz aynı seninde erkek olabilir demiştim :) uyku bende daha yeni yeni bitti belli bi saatten sonra uykusuzluk başlıyo uykunun tadını çıkart

essenaa
09-21-2009, 01:25 PM
huhu kimse yokmuuuu ???

essenaa
09-21-2009, 02:49 PM
kızlar nerdesinizzzzzz:confused::confused:

bahsem
09-21-2009, 04:14 PM
kızlar merhaba yenı arkadaslarda hosgeldınız.benım bugun son kontrolum vardı.bu gece catlatmamı vurunuyorum.bana dua edın bakalım neler olucak.bende merak edıyorum farklı protokol sonuc nasıl olacak.

bahsem
09-21-2009, 04:15 PM
essena hosgeldın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.

bahsem
09-21-2009, 04:16 PM
ben cıkıyorum hepınıze en ıyı aksamlar artık carsamba yazarım.

nihan1979
09-21-2009, 05:25 PM
hayır ilk denemem değildi ne yazık ki daha önce birkaçkez yıprandın hep yanlış yerlerde tedavi gördünm taki umut tüp bbek merekezini bulana kadar umut tüp bebek merkezinde aradığım herşeyi buldum güler yüz ilgi doğru yönlendirme doğru tedavi ........ ve sonunda olumlu sonuç aldım allah isteyen herkese çocuk nasip etsin

essenaa
09-21-2009, 06:12 PM
hadi hayırlısı olsun bahsemcim hoşbuldum inşallah bu sefer seninde yüzün gülcek :)
nihancım aramıza hoşgeldin sende evet gerçekten doğru yeri bulmuşsun

ilknur
09-21-2009, 06:24 PM
essenacım hoşgeldin iyi bayramlar cnm eymen bey neden acele ediyormuş biraz daha dursun:) Allah tez zamanda kucagına almayı nasip etsin saglıkla sıhhatle

essenaa
09-21-2009, 06:47 PM
valla bilmiyorum cnm nst ye girdim öle gözüktü zaten doğum yolunada girmiş bakalım perşembe belli olcak kesin olarak bende istemiyorum zamanında olması tabiki çok iyi ama kısmet sen nasılsın cnm

gülsüm
09-21-2009, 10:25 PM
merhaba kızlar evime geldim bugün kayınvalidedeydim dünden beri
essenacım seni ne kadar özledim canım hemde çok merak ettim nasılsın diye demek oğluna kavuşmana az kaldı allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım
bahsemcim hadi az kaldı bende çok merak ediyorum yumoşlarının durumunu inşallah sana yetecek kalitede embirioların olur canım ve sana melek olarak geri gelirler....
nihan hoşgeldin aramıza kaç haftalık hamilesin

gülsüm
09-21-2009, 10:28 PM
TEDAVİDE OLANLAR

TRANSFERİ GERÇEKLEŞENLER

TEDAVİ OLACAKLAR

zeynep.....................................

HAMİŞLER

nihan........................hamiş

MELEĞİNE KAVUŞANLAR

essenaa
09-22-2009, 07:54 AM
valla gülsümcüm bende çok özlemişim sizleri inanın hergün girip baktım forum açılıyomu die okadar alışmışımki sizlere anlatamam forum yokken bi tarafım sanki boş gibi geldi bana :)

ilknur
09-22-2009, 08:04 AM
Günaydınnn nasılsınız hamişler ve hamiş adayları..

essenaa
09-22-2009, 08:09 AM
günaydın ilknurcum sen nasılsın ???

gülsüm
09-22-2009, 10:09 AM
günaydın kızlar
essena sana katılıyorum form yokken bende çok sıkıyordum canım heyecan varmı
ilknurcum sen nasılsın canım
bizde bugün 17 haftalık olduk daha hareket felan hissetmiyorum galiba 20 haftadan önce birşey anlamayacağım ben zaten karnımda büyümedi galiba iç karnım büyük benim çok çatlamayacağım :)

ilknur
09-22-2009, 10:41 AM
iyiyim essenacım sen nasılsın cnm geç yazdım ama misafirler hala geliyor

ilknur
09-22-2009, 10:42 AM
gülsümcüm allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah

TOPRAK28
09-22-2009, 11:18 AM
Essenacım ne kadar güzel oğluna kavuşmana çok az kalmış , allah kolay doğumlar nasip etsin.Doğumu nasıl yapacaksın?Gülsümcüm benim de karnım çok çıkmadı , dr. a soruyorum karnımın az çıkması normal mi diye de o kişiden kişiye değişir diyor.Gerçi daha önümüzde 4,5 ay var o zamana bakalım nasıl olacağız...

essenaa
09-22-2009, 12:04 PM
amin toprakçım hepimiz kolay doğum yapalım inşallah bizim küçük bey dönmedi o yüzden sezeryan olcam karnınızı dert etmeyin son aylarda yeterince çıkıyo meraklanmayın hemde sanki patlıcak sancaksınız benim gibi ben kendimi patlıcak gbi hissediyorum valla :) :)

medusa77
09-22-2009, 02:22 PM
inşallah essenacığım hayırlısıyla kucağına alırsın. senin zıpır annesini görmemeye dayanamadı sanırım. bu kadar acele ettiğine göre.
nihan aramıza hoşgeldin. inşallah sende sağ salim bebeişini kucağına alırsın.
bahsem inşallah bu sefer herşey daha güzel olur. hep dualarımızdasın. inşallah kaliteli embriyoların oluuşur. hakkında hayırlısı.
gülsüm bu arada benim tedaviye iki ay yok canım. listeyi düzenlersen sevinirim. allah izin verirse ekim ortası transfer gerçekleşek üç embriyo ile.

essenaa
09-22-2009, 03:21 PM
hadi seninde gözün aydın cnm ekim ortasına bişey kalmamış inşallah sende kavuşursun meleklerine :) çoğul çıktı ağzımdan Allah söyletti :)

gülsüm
09-22-2009, 03:50 PM
TEDAVİDE OLANLAR

TRANSFERİ GERÇEKLEŞENLER

TEDAVİ OLACAKLAR

medusa....................................ekimde transfer tedavisine başlayacak

HAMİŞLER

MELEĞİNE KAVUŞANLAR

gülsüm
09-22-2009, 03:53 PM
medusacım hiç dikkat etmemiştim kusura bakma düzelttim canım
toprakcım ne zaman kontrole gideceksin...
essenacım dediğin gibi son aylarda patlayacak gibi oluyor

TOPRAK28
09-22-2009, 04:18 PM
Gülsüm ben p.tesi dr. gideceğim tekrar.Şeker dolayısıyla sanırım 2-3 haftada bir giderim kontrole.P.tesi ölçümlerimiz yapılacak tekrar.Benim dr. ikili test iyi çıktığı için üçlü test yapmayacağız dedi ancak 20. haftada ayrıntılı ultrasona girecekmişiz.

gülsüm
09-22-2009, 07:10 PM
toprakcım valla selen hanım 3 lü testi yapacağız dedi bende kafamda soru kalmasın diye yaptıracağım cuma günü o yüzden tekrar merkezde olacağım bide renkli ultrason için birkaç yer saydı onun dışında yapan yerler iyi değil dedi bakalım hakkımızda ne hayırlı ise onları yaşayacağız zaten 3 lü testin sonuncu çıksındaha önce gittiğim doktorada gideceğim.
birde birşey soracağım şekerin olduğunu hangi teste anlaşıyor benim açlık kan şekerim 60 çıktı normalde en alt sınır 70 olması gerekiyormuş... geçenlerde yaptırdığımdada 67 çıkmıştı :(

arzum34
09-22-2009, 07:27 PM
ıyı geceler kızlar...essenacım senı cok merak ettık ıyı olmaznıa sevındım..hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah oglusunu...bahsemcım ınsallah kalıtelı yumosların olur canım.medusacım ınsallah sende gusel haberler ver bıze.....valla eve yenı geldık hemen bılgısayar acıp napmıssınız bakıyorum bagımlılık yaptı galıba....toprak gulsum pınar sızlr nasılsınız..

TOPRAK28
09-22-2009, 08:16 PM
Gülsüm benim idrar testinde şeker çıktı bunun üzerine dr. 1 saatlik şeker yüklemesi verdi yani şekerli su içip kan verdim , orada değerim yüksek çıktı bunun üzerine 3 saatlik şeker yüklemesi yapıldı onda da şekerli su içtim ondan sonra saat başı 4 kez kan alındı dı , onda da değerim yüksek çıktı.bunun üzerine endokrin dr. yönlendirdi dr .o da 10-15 gün şekerimi ölçmemi söyledi şimdi 4-5 gündür ölçüyorum şekerim normal çıkıyor anlamadım neden böyle oluyor...Sana da bence şeker yüklemesi yaparlar...Arzucum iyiyiz , bazı sıkıntılarla uğraşıyoruz Allah daha beterinden korusun diyoruz.Sen nasılsın?

medusa77
09-22-2009, 08:30 PM
toprakcığım geçmiş olsun. senin diğer hamişlere göre daha dikkatli olman gerekiyor sanırım. haliyle de olacağına eminim.
essenacığım inşallah allah söyletti seni. bende isterim tabi ki ikiz ama sağlıklı olsun da bir taneye de razıyım.
gülsümcüğüm önemli değil. hani zaman yaklaştı ya o yüzden heyecan basmıyor desem yalan olur. hani orda görmek daha bir güzel oluyor. yoksa gerçekten önemli değil.
arzum sen nasılsın inşallah toparlayabildin canım. allah izin verirse diğer denemede sende güzel haberleri verirsin hepimize. bu yolda yılmak yok. istersen de yanında olmaya çalışacağız bizde...

gülsüm
09-22-2009, 09:05 PM
anladım toprakcım inşallah bende de böyle şey çıkmaz
medusacım bilmezmiyim orda isminin ne şekilde yazdığının anlamını inşallah en güzel şekildede yazacak ismin orda canım

hatice
09-23-2009, 06:35 AM
selam kizlar sonunda bende siteye girebildim hepinizi cok ozledim nerdesiniz

hatice
09-23-2009, 06:59 AM
arkadaslar bende kendimden soz edeyim biliyorsunuz agustosta tedaviye baslayacaktim kromozom testimiz de y kromozomu kusurlu cikti cok kotu gunler gecirdim doktorumun bilgisizligi yuzunden herseyden umudumu kesmistim ama gecen pazartesi genetikcilerle toplanti yaptik sakat cocuk dogurmak gibi bir tehlike yok doktorum beni boyle korkutmustu hayatini sakat bir cocukla gecirebilirmisin demisti kiz cocugu olursa sorun yok ama erkek cocugu olursa esimde olan y kromozonu aynen ondada olacakmis en kisa zamanda tedaviye baslayacagim hastaneden randevu gunu bekliyorum RUYA MELEKCIM galiba tedaviye birlikte baslayacagiz insaallah sizinle konusmayi cok ozlemisim

umutlar
09-23-2009, 07:04 AM
Herkese günaydın.Bende geldim.
Rüya,essenna,zehrace,pınar-nayci,gülsüm,toprak,dilek,arzu,medusa,beyzi,hatice ,bahsem,nihan ismini atladığım varmı bilemiyorum,eğer atladıysam kusuruma bakmayın.turserle zuziyi göremedim henüz yazmamışlar.arkadaşlar hepinizin iyi olduğuna sevindim.yeni forumla birlikte yeni başlangıçlar olsun inşallah.sanki uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımı görmüş gibi oldum.gerçi gülsüm ve haticeyle diğer forumdan haberleşiyorduk ama özlemişim gerçekten burayı.biz buraya çok alıştık yaa....
görüşmek üzere :)

rüyameleğim
09-23-2009, 07:30 AM
arkadaslar bende kendimden soz edeyim biliyorsunuz agustosta tedaviye baslayacaktim kromozom testimiz de y kromozomu kusurlu cikti cok kotu gunler gecirdim doktorumun bilgisizligi yuzunden herseyden umudumu kesmistim ama gecen pazartesi genetikcilerle toplanti yaptik sakat cocuk dogurmak gibi bir tehlike yok doktorum beni boyle korkutmustu hayatini sakat bir cocukla gecirebilirmisin demisti kiz cocugu olursa sorun yok ama erkek cocugu olursa esimde olan y kromozonu aynen ondada olacakmis en kisa zamanda tedaviye baslayacagim hastaneden randevu gunu bekliyorum RUYA MELEKCIM galiba tedaviye birlikte baslayacagiz insaallah sizinle konusmayi cok ozlemisim
hatice'cim canım inan bende sizleri özledim tedavin hayırlı olsun inşallah meleğine kavuşursun canım

rüyameleğim
09-23-2009, 07:31 AM
Herkese günaydın.Bende geldim.
Rüya,essenna,zehrace,pınar-nayci,gülsüm,toprak,dilek,arzu,medusa,beyzi,hatice ,bahsem,nihan ismini atladığım varmı bilemiyorum,eğer atladıysam kusuruma bakmayın.turserle zuziyi göremedim henüz yazmamışlar.arkadaşlar hepinizin iyi olduğuna sevindim.yeni forumla birlikte yeni başlangıçlar olsun inşallah.sanki uzun zamandır görüşemediğim arkadaşlarımı görmüş gibi oldum.gerçi gülsüm ve haticeyle diğer forumdan haberleşiyorduk ama özlemişim gerçekten burayı.biz buraya çok alıştık yaa....
görüşmek üzere :)
umutlar canım benim nasılsın neler yaptın tedavi aşamasında görüşemedik seninle

umutlar
09-23-2009, 07:32 AM
merhaba rüyacım.nasılsın canım.evet görüşemedik biliyorsun benimki karışıktı biraz

rüyameleğim
09-23-2009, 07:33 AM
essenacım canım sonunda girebildin demek foruma :)
ben bu ara biraz yoğunum bir yandan rapor çıkarıyorum tedavi için bir yandanda taşınma hazırlıkları iki iş biribirine karıştı hayırlısı bakalım zorlancam biraz:(

umutlar
09-23-2009, 07:33 AM
aylarca git gel,git gel maalesef sonuç yine negatif oldu.5 olsun son olsun demiştim ama yine olmadı işte

umutlar
09-23-2009, 07:34 AM
hayırlısı olsun canım yaa.hayrola nereye taşınıyorsunuz.birde şu avatarları nerden ekliyorsun

umutlar
09-23-2009, 07:36 AM
tedavi aşaman nedir rüyacım.son denemenden sonra artık tedavi olmayacağını yazmıştın.yeni gelişmelermi var.
bende artık tedavide olmayacağım maalesef öyle bir karar aldım 5.denemeden sonra

umutlar
09-23-2009, 07:37 AM
haa tamam buldum.ben hızlı cevaptan yazıyormuşum orada avatar görünmüyorda:D

rüyameleğim
09-23-2009, 07:38 AM
anladım canım peki yeniden deniyecekmisin?
kendi evimize kısmetse almıştık önceden ama anca bitti
avatarı bende henüz bilemedim nerden koyacağız:confused:

rüyameleğim
09-23-2009, 07:39 AM
benimkide görünmüyor daha doğrusu kimsenin avatarını göremedim ben:confused:

umutlar
09-23-2009, 07:40 AM
denemeyi düşünmüyorum artık rüyacım şimdilik böyle.ayrıca bir çok sebepten dolayı şu anda yeni tedavi ufukta görünmüyor:(

umutlar
09-23-2009, 07:41 AM
ben avatar derken şu gülen ağlayan bebekler varya onlardan bahsetmiştim yanıldım galibaa:rolleyes:

umutlar
09-23-2009, 07:42 AM
yeni ev yeni bebek olsun inşallah rüyacım.eviniz sze şans getirsin güle güle oturun sevdiklerinizle birlikte inşallah:)

rüyameleğim
09-23-2009, 07:42 AM
.................... :):):):)

rüyameleğim
09-23-2009, 07:43 AM
yeni ev yeni bebek olsun inşallah rüyacım.eviniz sze şans getirsin güle güle oturun sevdiklerinizle birlikte inşallah:)
amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:)

umutlar
09-23-2009, 07:44 AM
ne demek .........:):)
sadece bukadarmı.aşkolsun çek bakalım bir ammiiiiiinnnnn:D

rüyameleğim
09-23-2009, 07:47 AM
Aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnn:)

essenaa
09-23-2009, 08:11 AM
günaydın kıslar nasılsınız bakalım toprakçım geçmiş olsun tatlım aman hamilelikte şekere dikkat...iyi dileklerin için tşkler arzucum Rabbim olmayan herkesizn yüzüne glsün AMİNNN...
umutlar sen nasılsın cnm ilerleyen zamanda belki sende rüya gibi fikrini deiştirip yılmadan bu yolda devam edersin inşallah arkadaşım...
rüyaaaa tatlumm evet sonunda girdim ve seni tekrar burda görmek inan harika :)

ilknur
09-23-2009, 08:12 AM
günaydın hoşgeldin umutlar nasılsın cnm rüyacım sen nasılsın hayırlı olsun yeni evin umutların dedigi gibi yeni ev yeni bebek inşallla:)

essenaa
09-23-2009, 08:13 AM
günaydın ilknurcum nasılsın nasıl gidiyor

ilknur
09-23-2009, 08:14 AM
günaydın essenacım iyiyim sen nasılsın.
benim tedavide negatif sonuçlandı yine raporla uğraşıcam kısmet 3. tüp bebege gidiyor hayırlısı olsun

rüyameleğim
09-23-2009, 08:16 AM
günaydın kıslar nasılsınız bakalım toprakçım geçmiş olsun tatlım aman hamilelikte şekere dikkat...iyi dileklerin için tşkler arzucum Rabbim olmayan herkesizn yüzüne glsün AMİNNN...
umutlar sen nasılsın cnm ilerleyen zamanda belki sende rüya gibi fikrini deiştirip yılmadan bu yolda devam edersin inşallah arkadaşım...
rüyaaaa tatlumm evet sonunda girdim ve seni tekrar burda görmek inan harika :)
teşekkür ederim essenacım e artık buraya gelmenin zamanı gelmişti :)

günaydın hoşgeldin umutlar nasılsın cnm rüyacım sen nasılsın hayırlı olsun yeni evin umutların dedigi gibi yeni ev yeni bebek inşallla:)
AMİNNNNNNNN ilknurcum çok şükür iyiyim sen nasılsın canım:)

essenaa
09-23-2009, 08:19 AM
hakkınızda hayırlısı kızlarr evet rüyacım bence geç bile kalmıştın :)

rüyameleğim
09-23-2009, 08:20 AM
hakkınızda hayırlısı kızlarr evet rüyacım bence geç bile kalmıştın :)
evet essenacım hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inşallah
yok yok geç kalmamıştım tam zamanıdır :D

essenaa
09-23-2009, 08:21 AM
öle olsun bakalım :D

ilknur
09-23-2009, 08:23 AM
rüyacım sen nerde rapor çıkarıyosun:confused:

rüyameleğim
09-23-2009, 08:27 AM
rüyacım sen nerde rapor çıkarıyosun:confused:
bağkurlu olduk geçmiş ödeme yaparak 1 senelik bağkurluyuz;)

rüyameleğim
09-23-2009, 08:36 AM
neyse kızlar ben şimdilik çıkıyorum tahlil sonuçlarını almaya gidiyorum görüşürüz sonra öptüm hepinizi;)

umutlar
09-23-2009, 08:45 AM
essenna ilknur sağolun canlarım iyiyim bende.toparlandık sayılır ister istemez.
benim rapor hakkım doldu zaten son iki denemede kullanabilmiştim rapor hakkımı.
essenna demek senin oğlan aceleci .hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin canım demek sona yaklaştınız artık.sen burda genesis orda allah tez zamanda kavuştursun sizi.

ilknurcum senle benim ne olacak bu tedavi serüvenimiz.yanılmıyorsam seninde tek yumurta oluşuyordu değilmi.allah bizede mucizemizi verir inşallah .:o

ilknur
09-23-2009, 08:48 AM
essenna ilknur sağolun canlarım iyiyim bende.toparlandık sayılır ister istemez.
benim rapor hakkım doldu zaten son iki denemede kullanabilmiştim rapor hakkımı.
essenna demek senin oğlan aceleci .hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin canım demek sona yaklaştınız artık.sen burda genesis orda allah tez zamanda kavuştursun sizi.

ilknurcum senle benim ne olacak bu tedavi serüvenimiz.yanılmıyorsam seninde tek yumurta oluşuyordu değilmi.allah bizede mucizemizi verir inşallah .:o

aminnnnnnnnnnn inşallah senle aynı tedavilerimiz yine tek yumurta ile başlamıştım 3 hücreliydi ama yine negatifle sonuçlandı:(

umutlar
09-23-2009, 08:50 AM
bağkurlu olduk geçmiş ödeme yaparak 1 senelik bağkurluyuz;)

rüyacım şu meseleyi banada bir anlatsana bakalım.
ben bundan önceki çıkardığım raporları çalışan eşi olarak eşimden dolayı çıkarmıştım ssk dan.hakkım bitti.
yaşımda neredeyse sınıra yakın.ama benimde kendi adıma 21 aylık yani neredeyse 2 yıla yakın bağkur sigortam var.şu an iptal durumda ama eğer aktif hale getirirsem tekrar iki hakkım olabilirmi 39 yaşımdan gün almadan.:confused::confused:
konuyla ilgili bilgin varsa bir açıklama yaparmısın.:o

ilknur
09-23-2009, 08:50 AM
valla bu son rapor hakkım pişman olmamak için tekrar deniycem ama olmazsa bilmiyorum yapamam heralde rabbim yardımcımız olsun

umutlar
09-23-2009, 08:53 AM
ilknur senin bu konuyla ilgili bilgin varmı.
benim demek istediğimi anladınmı.
yani ben rapor hakkımı eşimin sigortası ile kullandım.
kendi sigortamla deneme hakkım olabilirmi acaba.
kaç yıllık sigortalı olan rapor çıkarabiliyordu:confused:

ilknur
09-23-2009, 08:57 AM
cnm hiç bir bilgim yok bende eşimden yararlanıyorum çünkü çalışmıyorum ev hanımıyım rüya çıktı gelince bakar bilgisi varsa yazar

TOPRAK28
09-23-2009, 09:36 AM
Kızlar merhaba,Medusacım , essenacım çok teşekkür ederim güzel dileklerim için , dediğiniz gibi normalde kendim olsam o kadar dikkat etmem ama bebeğimin sağlığı söz konusu olunca çooooook daha fazla dikkat ediyorum...Rüyacım yeni ev yeni bebek demek , ben de kendi evime taşındım ve ancak o zaman gelmeye karar verdi nazlı bebişim inşallah senin nazlı bebişte kendi evine gelecek...İlknurcum , umutlarcım umutsuzluğa yer yok , çalışmalara ve tedaviye devam...Bir de kızlar ben akupunktura da gitmiştim çok faydasını gördüm sizlere de tavsiye ederim...

hatice
09-23-2009, 11:07 AM
slm kizlar size kavusmak ne guzel hepinizi cok ozledim ruyacim evinde gule gule otur insaallah yavrularini yeni evinde kucagina alirsin

toprakcim nasilsin?assenacim nayci nerelerdesin canim insaallah iyisindir

rüyameleğim
09-23-2009, 01:51 PM
Kızlar merhaba,Medusacım , essenacım çok teşekkür ederim güzel dileklerim için , dediğiniz gibi normalde kendim olsam o kadar dikkat etmem ama bebeğimin sağlığı söz konusu olunca çooooook daha fazla dikkat ediyorum...Rüyacım yeni ev yeni bebek demek , ben de kendi evime taşındım ve ancak o zaman gelmeye karar verdi nazlı bebişim inşallah senin nazlı bebişte kendi evine gelecek...İlknurcum , umutlarcım umutsuzluğa yer yok , çalışmalara ve tedaviye devam...Bir de kızlar ben akupunktura da gitmiştim çok faydasını gördüm sizlere de tavsiye ederim...
toprakcım inşallah canım eşimde hep öyle umud ediyor yeni evi beklediğini düşünüyor meleğimizin :)

slm kizlar size kavusmak ne guzel hepinizi cok ozledim ruyacim evinde gule gule otur insaallah yavrularini yeni evinde kucagina alirsin
toprakcim nasilsin?assenacim nayci nerelerdesin canim insaallah iyisindir
amin hatice'cim inşallah bu arada yavruların demişsin inşallah allah söyletmiştir;)
tahlil sonuçlarımı aldım hormonlarım normal amaaaa kolestrol,trigliserid,Lldl fenaaaa yüksek:(

hatice
09-23-2009, 04:55 PM
ruyacim beslenmene dikkat ederek kolostrolu dusurursun insaallah

gülsüm
09-23-2009, 05:16 PM
merhaba kızlar bende bugün anneme gittim akşam yemeğini yiyip geldim
rüyacım yeni evin sana mutluluk getirir inşallah

hatice
09-23-2009, 09:05 PM
ruya melekcim dogum gunun kutlu olsun rabbim yuzunden gulumsemeyi kalbinden huzuru evinden mutlulugu eksik etmesin gonlunun muradini enkisa zamanda sana gondersin yeni yasinda yeni evinde mutluluk herzaman seninle olsun opuyorum

ikizannesi
09-23-2009, 11:09 PM
selam arkadaşlar bilin bakalım ben kimim :)

kızlar ben turser eski sitedede nikimi değiştirmeyi düşünüyordum kısmet bu siteye nasip oldu gerçi ben eski sitenin kapanmış olmasına üzüldüm :( neyseki daha fazla ayrılık olmadan tekrar birleştik ne mutlu bizlere

teker teker isim saymayacağım fakat izninizle sitenin en eskileri olarak özellikle Rüyama essenama zehrama umutlarıma kocaman öpücükler vede sevgilerimi yolluyorum darılma gücenme olmasın sizleride öpüyorum nayci gülsüm ilknur deniz80 bahsem necla beyzi toprak medusa hatice ve aramıza sonradan katılmış olan ismini yazmadığım diğer arkadaşlarım sizleride unutmadım hepinizi kocaman mucukluyorum

şimdi merak eden arkadaşlarım olmuş teşekkür ediyorum unutmamışlar beni kendimden biraz bahsederek meraklarınızı gidermeye çalışayım

ben 2 hafta kadar önce 2 gün hastanede yattım biliyorsunuz gebelikte şeker vede kolestaz vardı bende şeker ciddi boyutta değil ama kolestaz değerlerim tekrar fırlayınca yatış yapmak durumunda kaldım fakat ne talihsizliktirki az kalsın gittiğim doktorun tuzağına düşerek 32.haftada bebeklerimi almaları ile karşı karşıya kaldım uzatmayayım sonunda kaç aydır devam ettiğim doktorun maddi yüzünü görerek bıraktım ve şimdi başka doktorla devam ediyorum hamdolsun bebişlerimde bende iyiyiz ve gittiği yere kadar 1 saat bile olsa bebeklerimi karnımda tutmak için elimden geleni yapacağım

bu arada laf gelmişken essena doktorunun erken kararı beni çok şaşırttı eğer bebişin ciddi anlamda gelmek isteseydi zaten ciddi sancın çıkardı nst de tek olduğun halde seni erken sezeryana alması doğru gelmiyor bana gerçi belki başka nedenlerde vardır tam olaya hakim değilim ama sana sadece şunu söylemek istiyorum bebişin küveze gireceğine elinden geldiğince karnında tutmaya çalış neticede unutulmamalıdırki küvezdeki 10 gün anne karnındaki 1 güne eşittir bu sözlerimi dikkate almanı ve küçük sancıların çıksa bile ki benim %70 e bile vurdu ama bak hala bebeklerim benimle yani doktorlar isterlerse durdurabiliyorlar

Rüyam canım seni tekrar aramızda görmek çok güzel yeni tedavin vede evin hakkında hayırlı olur inşallah

zehram kendini toparlamış olmana tekrar kolları sıvamana sevindim ki gerçi sen zaten taktir edilecek şekilde davranmıştın Rabbim tekrarını yaşatmasın ve ikincidede yavrularını sana bağışlasın inşallah

nayci canım işleminin başarılı geçmesine çok sevindim

gülsüm 20.haftadan ititbaren bariz hissedersin hareketleri biraz daha sabır ;)

toprak canım şeker gebelikten sonra gecici oluyormuş ama kesinlikle dikkat gerektiren bir durum diyetle dengeleyebiliyorsan sorun yok zor ama dediğin gibi bebekler için dikkat etmekten başka çare yok

umutlarım canım 5.kez negatif sonuca çok üzüldüm ama ne denirki RAbbim verdiğin kararı hakkında hayırlı kılsın bakarsın hamile kalırsın imkansızı olduran Rabbim herşeye kadirdir

diğer kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah

çok uzun oldu daha uzatmayayım hepinizi tekrar öpüyorum hasret bitti artık :)

ikizannesi
09-23-2009, 11:10 PM
Rüyam canım hatice doğum gününü kutlamış valla siteye acemiyim bakmaya çalıştım ama göremedim eğer doğru ise bende doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum Rabbim sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmeni nasip etsin nice yıllara canım arkadaşım

arzum34
09-24-2009, 05:40 AM
gunaydınlar herkze.....ruyacım dogum gunun kutlu olsun..mutlu ol senelerce...

rüyameleğim
09-24-2009, 07:03 AM
merhaba kızlar bende bugün anneme gittim akşam yemeğini yiyip geldim
rüyacım yeni evin sana mutluluk getirir inşallah

ruya melekcim dogum gunun kutlu olsun rabbim yuzunden gulumsemeyi kalbinden huzuru evinden mutlulugu eksik etmesin gonlunun muradini enkisa zamanda sana gondersin yeni yasinda yeni evinde mutluluk herzaman seninle olsun opuyorum

Rüyam canım hatice doğum gününü kutlamış valla siteye acemiyim bakmaya çalıştım ama göremedim eğer doğru ise bende doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum Rabbim sevdiklerinle beraber nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmeni nasip etsin nice yıllara canım arkadaşım

gunaydınlar herkze.....ruyacım dogum gunun kutlu olsun..mutlu ol senelerce...

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum sağolun iyiki varsınız doğum günümü ilk kutlayanlarsınız ki ben inanın unutmuştum koşturmaya fena dalmışım:)

rüyameleğim
09-24-2009, 07:06 AM
turserim canım bende tekrar aranızda olmaktan çok mutluyum çok özlemişim sizleri fakat evi taşıdıktan sonra kısa bir süre sizlerele olamayabilirim eve net bağlatana kadar yani;)

hatice
09-24-2009, 08:09 AM
ruyacim dogum gununu takvimde gordum ilk kutlayan olmak istedim daha nice yillara tasininca fazla bizden uzak kalma ozletme kendini

hatice
09-24-2009, 08:16 AM
tursercim bende dogum yaptin zannettim siteye giremedigim zamanlar hepinizi cok merak ettim hayirlisiyla yavrularini kucagina alirsin insaallah.
benim tedavi yilan hikayesine dondu tam hadi basliyorum diyorum bir sorun cikiyor gec olsunda guc olmasin diyorum artik insaallah bundan sonra bir sorun cikmaz sorun cikmasaydi tiransferim olacakti heyecanla gun sayiyor olacaktim nasip degilmis

medusa77
09-24-2009, 08:31 AM
günaydıyn kızlar, bakıyorum da allahın izni ile iyisiniz hepiniz. aman iyi olalım. rüyacağım doğum günün kutlu olsun. nice yıllara.
turserciğim çok doğru söylüyorysun. elden geldiğince karında daha sağlıklı olur bebişler. inşallah bir sorun olmadan bebişlerini kucağına alırsın
hatice canım, dediğin gibi geç olsun da güç olmasın. bir türlü bizim planlarımıza uymuyor vücudumuz. yoksa ben iki ay önce transfer gerçekleşecekti. ama ekime kaldı benimki de. hayırlısı herşeyin hakkımızda.inşallah güzel haberlerini duyarız buralarda...

essenaa
09-24-2009, 10:16 AM
SLM KIZLAR NASILSINIZ RÜYACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİDENEM...
turser seni burda görmek çok güzel cnm arkadaşım sölediklerin çok güzelde bende su problemi var suyum azalıyomuş bide bebeğin küveze girmesi söz konusu deil bebek gayet normal yani doğum yaparsam küveze girmicek ben bu doğum konusu için başka dr da gittim oda doktorumun aynısını dedi ekim 1 kadar doğum yapman lazım dedi zaten ekimin 3 de 9 ay doluyo bilmiyom bende allak bullak oldum şimdi

essenaa
09-24-2009, 10:16 AM
neyse saat 4 te dr gidecem bakalım ne dicek dualarınızı eksik etmeyin lütfen

gülsüm
09-24-2009, 10:22 AM
merhaba kızlar
rüyacım doğum günü kutlu olsun bu yaşın sana tüm güzellikleri getirmesini diliyorum
tursercim hoşgeldin ikizbebeklerinle canım allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım
essenacım doktora gidiyorsun desene hadi hayırlısı canım

ilknur
09-24-2009, 10:53 AM
Rüyacım nice senelere Doğum Günün kutlu olsun

hatice
09-24-2009, 11:56 AM
medusacim insaallah seninde guzel haberlerini duyariz insaallah benimde ekimde olur

güneli
09-24-2009, 02:07 PM
merhabalar hamdolsun kavuşturana bu siteye oyle alışmışımki hergün girip açılmışmı diye bakıyodum nihayet kavuştum sizlere hepinize kucak dolusu sevgiler rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bu arada rüyacım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk huzur bide bebek getirsin. AMİİİİİN.

rüyameleğim
09-24-2009, 03:03 PM
ruyacim dogum gununu takvimde gordum ilk kutlayan olmak istedim daha nice yillara tasininca fazla bizden uzak kalma ozletme kendini

günaydıyn kızlar, bakıyorum da allahın izni ile iyisiniz hepiniz. aman iyi olalım. rüyacağım doğum günün kutlu olsun. nice yıllara.
turserciğim çok doğru söylüyorysun. elden geldiğince karında daha sağlıklı olur bebişler. inşallah bir sorun olmadan bebişlerini kucağına alırsın
hatice canım, dediğin gibi geç olsun da güç olmasın. bir türlü bizim planlarımıza uymuyor vücudumuz. yoksa ben iki ay önce transfer gerçekleşecekti. ama ekime kaldı benimki de. hayırlısı herşeyin hakkımızda.inşallah güzel haberlerini duyarız buralarda...

SLM KIZLAR NASILSINIZ RÜYACIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİDENEM...
turser seni burda görmek çok güzel cnm arkadaşım sölediklerin çok güzelde bende su problemi var suyum azalıyomuş bide bebeğin küveze girmesi söz konusu deil bebek gayet normal yani doğum yaparsam küveze girmicek ben bu doğum konusu için başka dr da gittim oda doktorumun aynısını dedi ekim 1 kadar doğum yapman lazım dedi zaten ekimin 3 de 9 ay doluyo bilmiyom bende allak bullak oldum şimdi

merhaba kızlar
rüyacım doğum günü kutlu olsun bu yaşın sana tüm güzellikleri getirmesini diliyorum
tursercim hoşgeldin ikizbebeklerinle canım allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım
essenacım doktora gidiyorsun desene hadi hayırlısı canım

Rüyacım nice senelere Doğum Günün kutlu olsun

merhabalar hamdolsun kavuşturana bu siteye oyle alışmışımki hergün girip açılmışmı diye bakıyodum nihayet kavuştum sizlere hepinize kucak dolusu sevgiler rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah bu arada rüyacım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutluluk huzur bide bebek getirsin. AMİİİİİN.
kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim iyiki varsınız

umutlar
09-24-2009, 03:09 PM
umutlarım canım 5.kez negatif sonuca çok üzüldüm ama ne denirki RAbbim verdiğin kararı hakkında hayırlı kılsın bakarsın hamile kalırsın imkansızı olduran Rabbim herşeye kadirdir

turser (ikizannesi) hoşgeldin.
nickini ikizannesi diye görünce doğum yaptın zannettim.allah zamanında kucağına almak nasip etsin.merhametli vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.para için çok zor bulunmuş kıymetli bebeklere bile acımıyorlar.
evet canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.inşallah dediğin gibi bir mucize bulur beni inşallah.umudumu kaybetmedim desem inanırmısın.menopoz olana kadar hala umudum var.içimden bir ses bir gün bebeğimin olacağını söylüyor hep:) ;)

rüyacım yeni yaşın sana sağlık,mutluluk ve bebek getirsin inşallah;):)

deniz80
09-24-2009, 03:43 PM
rüya doğum günün kutlu olsun

seninle aynı ayda doğmuşuz.

turser iyi olmana çok sevindim. merak ediyordum doğum yapıp yapmadığını. ALLAH zamanında doğum yapmayı nasip etsin hepimize

hatice
09-24-2009, 05:29 PM
kizlar nerdesiniz assena canim hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin insaallah canim yavrunla birlikte yuvana kocisinin yanina donersin hasret biter iki haretinde bitecek hem evlat hasretin hem koca hasretin guzel haberini bekliyoruz canim

essenaa
09-24-2009, 06:19 PM
slm kızlar denizcim seninde doğum günün kutlu olsun
kızlar dr güzel haberler verdi eymen bey kendiliğinden gelmesse ekimin 10 kesin doğum var

ikizannesi
09-24-2009, 07:26 PM
iyi dilekleriniz için sağolun kızlar

essena canım su problemini bilmiyordum ekimin 10 bile erken senin için ama doktorun illaki öyle diyorsa vardır bir bildiği bu arada bebeğin küveze girip girmeyeceği kiloyla yada ultrasonda iyi görünmesiyle alakası yok benimkilerde gayet iyi gidiyorlar ama bu küvez olayı tamamen doğum anındada gelişen bir komplikasyon sonucu olabilir Allah göstermesin Rabbim kucaklayıp evimize götürmek nasip etsin ama yani doğumdan sonra sarılık olan yada sorun yaşayan bebelerde girebiliyor yani kilo yada iyi görünmesi kesinlikle girmeyecek anlamına gelmiyor

işte bende bu yüzden sağlıkla kucaklamak için dua ediyorum

bu arada tekler 40 hafta üzerinden hesaplanır ikizler 36 hafta üzerinden ki ben 36 haftayı devirsemde bir sorun olmadıkça bebelerimi aldırmayacağım çok kararlıyım Allahın izniyle

umutlarım canım umut kesilirmi hiç sanada bu yakışır tatlım

deniz daha doğurmadım inşallah zamanında hepimiz doğurur sağlıkla kucaklarız yavrularımızı

Rüyam netin bağlanana kadar girememen doğal sıkma canını valla bende doğumdan sonra çok sık girebileceğimi sanmıyorum malum Allahın izniyle iki yavrum olacak fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum yaşayıp göreceğim ama tamamende kopmam kopamamki :)

ikizannesi
09-24-2009, 07:27 PM
bu arada zuzim doğum yapmış inşallah erkeklerinide alıp evine dönmek nasip olur kız gelde tebrik edelim seni tabi 3 sıpadan fırsat bulup gelebilirsen :D

ikizannesi
09-24-2009, 07:54 PM
kimsecikler yok :( nirdesiniz kızlar ?

bu arada sitenin saat olayının düzeltilmesi lazım

ya artık bir yerde karar kılın durmadan site değişiyor :(

ilknur
09-25-2009, 06:41 AM
Günaydın hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun.

nihan1979
09-25-2009, 07:11 AM
günaydın kızlar

arzum34
09-25-2009, 08:05 AM
gunaydınlar..hayırlı cumalar...

medusa77
09-25-2009, 08:35 AM
günaydın kızlar, iyisiniz inşallah. bende bildiğiniz gibi aynı anlayacağınız. essena gözün aydın . sağ salim kavuşursun bebişine inşallah. az kaldı. terazi burcu olacak desene senin oğlan. güzel bir burç.
ikiz annesi sende inşallah bebişlerini istediğin şekilde ve zamanda alırsın kucağına. hepimiz için en güzeli olur inşallah
arzum nasılsın canım, hiç gözükmüyorsun buralarda. gelirsen dertleşiriz.
umutlar, umudunu asla yitirme. yeterki gönülden inan. derler ya. insan birşeyi kırk kez söylese olurmuş. inşallah seninde bebişlerini koynuna alıp onları koklayacağın zaman gelecek. ve o zaman gelene kadar sabretmek ve çabalamaktan başka yapabileceğimiz birşey yok. koynumuza aldığımızda da buna eminim, tüm bu çabalar, tedavilerin ıstıraplaı bir anda uçup gidecek. ben buna gönülden inanıyorum. ve o günün gelmesini büyük bir sabırla ve çabayla bekliyorum.

essenaa
09-25-2009, 08:49 AM
günaydın kızlar hayırlı cumalar

ZEYNEP
09-25-2009, 09:06 AM
hayırlı cumalar

eylül
09-25-2009, 09:08 AM
merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım herkese hayırlı cumalar
Ben doktor ulun beyin hastasıyım 39 yaşındayım yumurta rezervim ile ilgi sorunum olduğu için takip yapılıp embriyorım dondurulacakmış sonra tekrar takip edilip tekrar embriyolar dondurulup son bir takipten sonra transfer işlemim gerçekleşecekmiş daha önceki denemelerimde hiç böğle birşey yapılmadı o yüzden bu teknik bana çok farklı geldi umarım bu sefer herşey çok güzel olur çünkü artık çok yoruldum bu benim 5 denemem olacak

arzum34
09-25-2009, 09:12 AM
eylul hosgeldın..medusacım hergun gırmeye calısuyorum...

hatice
09-25-2009, 10:22 AM
hayirli cumalar kizlar

aramiza hosgeldin eylulcum RABBIM yardimcin olsun bu son denemen olur insaallah evladina kavusursun

eylül
09-25-2009, 10:24 AM
çok teşekür ederim artık yıpranmak istemiyorum

pınar nayci
09-25-2009, 10:42 AM
kızlar merhaba nasılsınız bende sizleri özledim bayadır grmiyom sitede daha doğruusu bayadır olmayınca unutuyorum ben ve bebeklerim iyiyiz çok şükür inş sizlerde iyisinizdir geçmişi pek okuyamadım neler oldu rüyacım dün facedende kutltadım tekrar burdanda kutliyim nice mutlu yıllara cnm yeni yaşın sana bebşini getirir inşş cnmcım
tursercim seni gördüğümede ve iyi olduğnuzada sevindim cnm

pınar nayci
09-25-2009, 10:45 AM
eylül sende hoşgeldin aramıza cnm...

umutlar
09-25-2009, 10:49 AM
umutlar, umudunu asla yitirme. yeterki gönülden inan. derler ya. insan birşeyi kırk kez söylese olurmuş. inşallah seninde bebişlerini koynuna alıp onları koklayacağın zaman gelecek. ve o zaman gelene kadar sabretmek ve çabalamaktan başka yapabileceğimiz birşey yok. koynumuza aldığımızda da buna eminim, tüm bu çabalar, tedavilerin ıstıraplaı bir anda uçup gidecek. ben buna gönülden inanıyorum. ve o günün gelmesini büyük bir sabırla ve çabayla bekliyorum.

sağol medusacım inşallah dediğin gibi olur.evet biz elimizden geleni yaptık yapıyoruzda takdir allahın.zaten sabretmekten başaka bişeyde gelmiyor elimizden.çooooookkkkk sabırlı olmayıda öğrendik .sabrımızın sonu selamet olur inşallah:)

umutlar
09-25-2009, 10:53 AM
merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım herkese hayırlı cumalar
Ben doktor ulun beyin hastasıyım 39 yaşındayım yumurta rezervim ile ilgi sorunum olduğu için takip yapılıp embriyorım dondurulacakmış sonra tekrar takip edilip tekrar embriyolar dondurulup son bir takipten sonra transfer işlemim gerçekleşecekmiş daha önceki denemelerimde hiç böğle birşey yapılmadı o yüzden bu teknik bana çok farklı geldi umarım bu sefer herşey çok güzel olur çünkü artık çok yoruldum bu benim 5 denemem olacak

merhaba eylül hoşgeldin aramıza.tedavinle ilgili daha detaylı yazarmısın lütfen.benimde yumurta rezervim düşük.en son(5.denememde de)1 yumurtayla negatif sonuç aldım maalesef.benim dr umda enver beydi.senin her ay takibin yapılıp yumurtan dondurulıyor anladığım kadarıyla .yeterli sayıda yumurtaya ulaşınca embriyo transferi yapılacak galiba.bunu senmi istedin dr larmı önerdi.ilaç kullanıyormusun yoksa doğal siklustamı toplanıyor yumurtaların.lütfen detaylı açıklarmısın. biraz benide ilgilendiriyor galiba bu konu.çok soru sordum ama benim için önemli eylülcüm lütfen yazarmısın.:o

umutlar
09-25-2009, 10:58 AM
nayci merhaba,iyi olmanıza sevindim.bebeklerinden 2 sine redüksüyon yapılmış.hayırlısı olsun canım.4 bebek gerçekten tehlikeli olabilirdi.en doğru kararı vermişsin mutlaka zor olmuştur ama hepsini ve kendini tehlikeye atmaktansa böylesi iyi olmuş.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.;)

rüyameleğim
09-25-2009, 04:07 PM
rüya doğum günün kutlu olsun

seninle aynı ayda doğmuşuz.

kızlar merhaba nasılsınız bende sizleri özledim bayadır grmiyom sitede daha doğruusu bayadır olmayınca unutuyorum ben ve bebeklerim iyiyiz çok şükür inş sizlerde iyisinizdir geçmişi pek okuyamadım neler oldu rüyacım dün facedende kutltadım tekrar burdanda kutliyim nice mutlu yıllara cnm yeni yaşın sana bebşini getirir inşş cnmcım

rüyacım yeni yaşın sana sağlık,mutluluk ve bebek getirsin inşallah;):)

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar

essena canım su problemini bilmiyordum ekimin 10 bile erken senin için ama doktorun illaki öyle diyorsa vardır bir bildiği bu arada bebeğin küveze girip girmeyeceği kiloyla yada ultrasonda iyi görünmesiyle alakası yok benimkilerde gayet iyi gidiyorlar ama bu küvez olayı tamamen doğum anındada gelişen bir komplikasyon sonucu olabilir allah göstermesin rabbim kucaklayıp evimize götürmek nasip etsin ama yani doğumdan sonra sarılık olan yada sorun yaşayan bebelerde girebiliyor yani kilo yada iyi görünmesi kesinlikle girmeyecek anlamına gelmiyor

işte bende bu yüzden sağlıkla kucaklamak için dua ediyorum

bu arada tekler 40 hafta üzerinden hesaplanır ikizler 36 hafta üzerinden ki ben 36 haftayı devirsemde bir sorun olmadıkça bebelerimi aldırmayacağım çok kararlıyım allahın izniyle

umutlarım canım umut kesilirmi hiç sanada bu yakışır tatlım

deniz daha doğurmadım inşallah zamanında hepimiz doğurur sağlıkla kucaklarız yavrularımızı

rüyam netin bağlanana kadar girememen doğal sıkma canını valla bende doğumdan sonra çok sık girebileceğimi sanmıyorum malum allahın izniyle iki yavrum olacak fırsat bulabilirmiyim bilmiyorum yaşayıp göreceğim ama tamamende kopmam kopamamki :)
kizlar hepinize teşekkür ederim
turser'cim canim bence sen biraz zor girersin ;)

gülsüm
09-25-2009, 08:34 PM
merhaba kızlar
essena bebeğin biraz daha seninle demekki güzelim
eylül aramıza hoşgeldin
bugün bende merkezdeydim ultrasona girdim 3lü test için ölçümler yapıldı tekrar 17+4 olmuşuz transfere görede 16+4 düz bu hafta eşim tatil planları yapıyor hafta başı büyük ihtimalle tatile gideceğiz ama benim canım pek tatile gitmek istemiyor sanki giderken allah korusun birşey olur diye korkuyorum

gülsüm
09-25-2009, 08:35 PM
bahsemcim yumoşların toplandımı canım nerdesin kendinden bilgi ver bizlere canım çok merak ettim

gülsüm
09-25-2009, 08:37 PM
TEDAVİDE OLANLAR

TRANSFERİ GERÇEKLEŞENLER

TEDAVİ OLACAKLAR

medusa....................................ekim ayında transfer tedavisine başlayacak
hatice......................................
zehmah..................................
eylül.......................................

HAMİŞLER

MELEĞİNE KAVUŞANLAR

pınar nayci
09-26-2009, 07:00 AM
umutlar saol tatılım inş hayırlısı olur umarım hepimiz için.
gülsüm bişi olmaz tatılm korkma allaha emanet dr yine danışsaydın cnm.
bu arada bahsemin yumurtaları toplandı 21 yumurta toplanmış ve ertelenmiş transferi.

hatice
09-26-2009, 09:01 AM
selam naycicim seni cok merak ettim herseyin yolunda olmasina cok sevindim ben hala baslayamadim canim dna mizda sorun cikti hayirlisi bekliyorum

gülsüm
09-26-2009, 01:45 PM
sevindim bahsem adına inşallah embiriolarıda istenilen kalitede olur nazlı bebeğine bu sefer kavuşur transferin ertelenmesi bahsem için üzücü olmuşturda rahimi dinlenir her işte bir hayır vardır

zehrace
09-27-2009, 07:06 AM
merhaba kızlar nasılsınız. bir girdim bir daha giremedim. maşallah eskiye dönülmüş yine hızlı sohbet almış başını.
herkes anladığım kadarıyla iyi. hamişler bebişler iyi gelişiyordur umarım.
ben de dün merkezdeydim bir arkadaşımla gittik ve o da ilk iğnesini cısladı. inşallah iyi sonuç alırlar. yumuş sorunu var onun 1 tane falan oluyor belki burdaki tedavi farklı sonuç verir.
bahsem farkındaysan donmuşlarla baya iyi sonuç alanlar var hem vücudun dinlenir.
rüyacım sen nasılsın.

ikizannesi
09-27-2009, 08:29 PM
site değişti eski sohbet devamlılık yok gibi :( en fazla 2 haftam kaldı doğuma o zamana kadar sizlerle hasret gidermek istedim ama 2 gündür bakıyorumda kimseler yok girende kesin yalnız kaldığı için çıkıyordur :( neyse herşey nasip kısmet herkesin işi gücü var tabiiki inşallah herşey yolundadır kızlar Allaha emanet olun kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle

gülsüm
09-27-2009, 09:11 PM
evet tursercim ben evde olduğum sürece devamlı siteye giriyorum kimseyi bulamayıncada sıkılıp çıkıyorum... seninde baya az kalmış duğuma geçenlerde bir akrabamda ikiz annesi oldu bebekler 8 aylık doğdu 1 hafta küvezde kalıp çıktılar ama çok tatlılar bir o kadarda küçükler kucağıma almaya korktum allahım sanada(hepimize) bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin...(gece kimse amin diyemez ben diyeyim bari) amin...

medusa77
09-27-2009, 09:15 PM
AMİNNNNNN...gülsüm canım, bir bakayım dedim. malum haftaa sonu birazda. o yüzyden kimse olmuyor. uzun zamanda kapalı olunca. insan unutuyo girmeyi açıkçası. zamanla eskisinden daha iyi olur sanırım...

gülsüm
09-27-2009, 09:28 PM
inşallah canım evet hafta sonları sessiz oluyor burası bakalım hafta içi nasıl olacak :) sen nasılsın adet oldunmu canım ama yanlış hatırlamıyorsam bir kaçgün daha var olmana

dilek25
09-27-2009, 09:38 PM
gülsümüm iyi geceler oglun uyumadımı.....

gülsüm
09-27-2009, 09:41 PM
benim oğlum geceleri uyanık gündüzleri uyuyor enteresan... daha hareketlerinden onu anlayorum gece karnım içi karışıyor gündüz hiç bir şeyim olmuyor karnımda ....
sen kaç haftalık oldun canım bebeklerin nasıllar

dilek25
09-27-2009, 09:45 PM
ben 24+3 oldum bebişlerim iyii şeker taraması var sabah onu yaptırcam..beninkiler yılan gibiler hiç rahat yok biri dusa öbürü durmuyo

gülsüm
09-27-2009, 09:49 PM
canım ben tam hareket hissetmiyor galiba 20 haftada hissetmeye başlayacağım renkli ultrasona girdinmi canım (ikiz doğum yapan arkadaşım diyorki bazen içerde kavga yaptıklarını düşünüyorum diyordu)

dilek25
09-27-2009, 09:52 PM
ewet bende 20 haftada başladım hissetmeye şeker taramasından sonra yapılcakmış

gülsüm
09-27-2009, 09:58 PM
ay ben heyecanlandım şimdi 2 hafta sonra tam anlamıyla hissedeceğim desene oğlumun hareketlerini sen hangi doktora gidiyorsun canım ben çok kararsız kaldım yaa merkezi bu ay bırakcağım ama ilk hamileliğimdeki doktora gitiim geçenlerde onun çalıştığı hastaneyi araştırdım küvez yok hastanede o beni biraz düşündürüyor

dilek25
09-27-2009, 10:12 PM
ben kartal devlete gidiyom orta bi doktora gidiyom daha yeni başladık dogum da orda olacak bende tavsiye üzerine gidiyorum.

arzum34
09-28-2009, 06:26 AM
gunyadınlar....ıyı haftalar herkeze...

bahsem
09-28-2009, 06:36 AM
gunaydım arzum erkencısın.

arzum34
09-28-2009, 06:45 AM
gunyadın bahsemcım..işe gelınce acıyorum once bakıyorum nelre omus dıee....nasılsn...

bahsem
09-28-2009, 06:45 AM
gulsum canım benı merak etmıssın ıyıyım cok sukur zoru gectım ya gerısı gelır.

arzum34
09-28-2009, 06:46 AM
bende okudum sabah dndurulmus sanırım haırlısı olsun ınsallah gusel sonuc alırsın bahsemcım..

bahsem
09-28-2009, 06:46 AM
ıyıyım arzumya dunle bugun ıyıyım ama carsambadan cumartesıye mahvoldum ohs ne kotuymus sınır sayı yumurtam cıkmıstı ama ıyıkı transferım ertelenmıs

bahsem
09-28-2009, 06:47 AM
evet donduruldu olgun yumurta sayım baya arttı ıkı katı yanı ama sonuc aynı kaldı

bahsem
09-28-2009, 06:49 AM
bu arada benım facede onerılen arkadas lıstemde adın cıkıyor senı eklıyeyımmı

arzum34
09-28-2009, 06:58 AM
ekle bahsemcım..kac tane donduruldu sımdı

essenaa
09-28-2009, 07:50 AM
slm kızlar herkes iyi çok şükür
bahsemcim hayırlı olsun cnm yumoşların inşallah bu sefer melek olarak dönerler sana :)

arzum34
09-28-2009, 07:51 AM
hayırlısı olsun..5. gun olanı da transfer edeceklremı sımdı

essenaa
09-28-2009, 07:56 AM
nasılsın arzucum

medusa77
09-28-2009, 07:56 AM
günaydın kızlar,bende ikinci tedavimde ohs olmuştum. 16 yumurta ile. birgün müşahede altındakalmıştım. hadi hayırlısı artık bahsem. yolun yarısı bitmiş. ama en önemli kısımdayız sanırım her ikimizde.embriyolarda maşallah iyiler seninkiler. inşallah herşey yolunda gider de sen ve bende hamilelik müjdesi veririz.
dilek şimdiden allah kolay doğum versin. desene seninkiler şimdiden kıpır kıpırlar. artık doğunca nasıl olacaklar

gülsüm canım benim adet vallahi ekimin 2 3 gibi de olur 7 si gibide. iki aydır 23-24 günde bir oluyor. yoksa normali 28 gündü. bakalım artık. hayırlısı olsun...

arzum34
09-28-2009, 08:14 AM
ben ıyıyım essenacım asıl sen nasılsın...az kaldı fınale ınsallah..

TOPRAK28
09-28-2009, 08:51 AM
Kızlar nasılsınız?Bahsem embriyoların hayırlı olsun 2 ay sonra inşallah burdan güzel haberlerini alacağız.Ama sanırım senden önce medusa ve rüyanın güzel haberlerini alacağız...

arzum34
09-28-2009, 09:04 AM
toprak meraba...nasıl gııdyor hamılelık..bebıs nasıl?

rüyameleğim
09-28-2009, 09:04 AM
kızlar merhaba
malum benim taşınma telaşım başladığı için sık giremiyorum vakit buldukça bakıyorum sanırım herkes iyi sıkıntı yok gibi hepinizi öpüyorum sağlıkla kalın:)

rüyameleğim
09-28-2009, 09:05 AM
Kızlar nasılsınız?Bahsem embriyoların hayırlı olsun 2 ay sonra inşallah burdan güzel haberlerini alacağız.Ama sanırım senden önce medusa ve rüyanın güzel haberlerini alacağız...
canım benim inşallah inşallah dediğin gibi güzel haberler veririz tabi ben bu arda birde o işlere koşturuyorum:)

essenaa
09-28-2009, 09:08 AM
iyiym arzucum saol evet az kaldı az kaldıkça heycan dahada artıyor fazla heycan olduğu içinde sancılarımda oluyo ara ara :)

essenaa
09-28-2009, 09:12 AM
rüyacım taşınırken fazla yorma kendini hep aynısını yapıyosun hiç dinlenmiş bi şekilde başlamıyosun tedaviye sen

rüyameleğim
09-28-2009, 09:31 AM
rüyacım taşınırken fazla yorma kendini hep aynısını yapıyosun hiç dinlenmiş bi şekilde başlamıyosun tedaviye sen
canım benim yok sen merak etme bir dahaki adetle başlıyacağız ozamana kadarda benim bu işler bitmiş oluyor inşallah çok öptüm seni bitanem ben şimdi doğal gaz başvurusu yapmaya gidiyorum görüşürüz sonra:)

essenaa
09-28-2009, 09:34 AM
peki öle olsun bakalım

bahsem
09-28-2009, 09:43 AM
essena ve toprakcım tesekkurederım.ruyanında hayırlı haberlerını alırız ınsallah.medusacım sende dıkkat et kendıne ınsallah hersey guzel ve son olur.bana moral olursun.

ZEYMAH
09-28-2009, 09:45 AM
Selam arkadaşlar bende aralik adetimin 2 ci günü umut tüp bebeğe görüşmeye gidicem raporumda var acaba hangi doktora randevu alsam:)

bahsem
09-28-2009, 09:48 AM
hosgeldın zeymah ne zor bı nıkın var neyse alısırız..su an enver beyle ulun bey var sanırım gonlun hangısını ısterse.benım enver bey doktorum.

essenaa
09-28-2009, 09:52 AM
aramıza hoşgeldin zeymah doktorlarımızın hepsi harika ve başarılı insanlar

bahsem
09-28-2009, 09:53 AM
bu arada nıye aralık ayında gıdıyorsun onden gıdıp on gorusmenı yapsan belkı ılave tetkık ısteyecektır vakıt kaybetmemıs olursun bence.

bahsem
09-28-2009, 09:54 AM
zeymah selem verdı kactı.essena sen nasılsın.

gülsüm
09-28-2009, 09:54 AM
merhaba kızlar uykucu ben kalkabildim sonunda bugün çok işim var hangisinden başlasam diye düşüyorum valla bende hiç birinden başlamayarak işlerimi erteliyorum
bahsemcim şükürler olsun geldin canım inşallah sana yetecek bu embiriolar canım
rüyacım taşınma işi zor allahım sana kolaylık versin
essenacım heyecanlan çok normal canım düşünsene şimdiye kadar herşeye katlandığın bebeğini kucağına alacaksın ve herşeyi unutacaksın
toprakcım sen nasılsın cinsiyette değişme varmı :) sen 3 lü testi yaptırmadın demi bide renkli ultrasona ne zaman ve hangi hastanede girmeyi dülünüyorsun bana msnden yazarmsıın canım
zeymah rapor aldıktan sonra ilaçlarını aldınmı canım benim bildiğin ne kadarıyla raporu alır almaz gitmek gerekiyormuş yoksa ilalarda kesinti oluyor ben umutta ki tüm doktorlara muayene oldum sadece ulun bey hariç
arzucum sen nasılsın

bahsem
09-28-2009, 09:56 AM
selam gulsumcum evet gorusemıyoruz msn de acmıyorsun napayım

arzum34
09-28-2009, 09:57 AM
ıyıyım gulsucum sen nasılsn?zeymah hosgldın..

essenaa
09-28-2009, 09:57 AM
iyiym bahsemcim saol sen nasılsın
gülsümcüm uyu uyu tatlım sonra çok arıcan o uykuları ben geceleri evi bekler oldum uyku denilen bişi kalmadı :)

gülsüm
09-28-2009, 09:58 AM
msnyi açmayı unutmuşum canım bu ara geziyorum bende mide bulantılarım geçmişken gezeyim diyorum :)

gülsüm
09-28-2009, 09:59 AM
essenacım benimde geceleri karnım ağrıyor artık ağrımı onuda bilmiyorum galiba senin nöbeti ben devrelacağım :)

essenaa
09-28-2009, 10:00 AM
ahh o mide bulantıları bende yemek sonrası çıkarmak adet oldu desem yeridir ne yesem geri çıkıyo biliyonuz ben ilk aylarda yaşamadım bulantı falan ama şimdi acısı çıkıyo valla

gülsüm
09-28-2009, 10:02 AM
ay canım geçmiş olsun çok kötü oluyor o ya

essenaa
09-28-2009, 10:02 AM
neyse kızlar ben gidip biraz uzanayım hepinizi öptüm görüşmek üzere hoşçakalın :)

TOPRAK28
09-28-2009, 10:03 AM
Gülsümcüm saat 3 de dr. randevumuz.Benim aynı hastanede olacak ayrıntılı ultrason.Bakalım utangaç bebişimin cinsiyeti bugün ne çıkacak.Ama artık göstersin cinsiyetini diyorum söz sadece ben babası ve dr. teyzesi bakacak cinsiyetine başkasına göstermeyeceğiz...:-) Arzucum iyiyim canım bu arada sen nasılsın?

gülsüm
09-28-2009, 10:05 AM
seninki utangaç benimkide çok serbest herseferinde malı sayılır meydana utanmaz

TOPRAK28
09-28-2009, 10:10 AM
:-) Dr. gitmeden önce bari şekerli bir şeyler yiyim belki bu sefer bizim ki de malı sergilemeye karar verir...Gülsüm sen hareketlerini hissediyor musun oğlunun?Benim 2-3 gündür bir ağrı saplanır gibi bir şeyler oluyor sağ tarafımda...