Orijinalini görmek için tıklayınız : tedaviden önce psikolaoga gitmek dogrumu
essase
02-18-2010, 02:41 PM
iyi günler ben tüp bebek tedavisi oldum daha önce şimdi yeniden başlıcam ilk önce psikologa gitmek istiyorum dogrumu sizce çünkü artık doktor görünce aglamaya başlıyorum ve vücudum buz kesiyor ne yapmam lazım
yasemintopcu
02-23-2010, 06:43 AM
Merhaba
Tüp bebek tedavisi günümüzün en başarı tedavi seçeneklerdendir.Ancak tedavi sırasında öncelikle kadın tedavi olacağından kadının tedaviye hazır olması tedaviyi olumlu yönde etkilecektir.Eğer kafanızda sorular ,endişeler yoğunsa veya tedaviye başlarken ağlama,uykusuzluk,huzursuzluk gibi belirtiler var ise yardım almanızı kesinlikle tavsiye ederim.Klinikten bana ulaşmanız mümkün seve seve yardımcı olurum.Şimdiden bol şanslar diliyorum.
turcan
03-13-2010, 10:22 PM
doktor hanım merhaba gerçekten tüp bebek tedavsii zorlu bir süreç bende bu süreçten 3 defa geçmiş biri olarak size duyguları yazmak istedim . İnanın ki insan ne kadar rahat olursa olsun yada kendini ne kadar rahat hissederse hissetsin maddi ve manevi yıkımların vermiş olduğu olumsuz etkilerden dolayı strese ve paniğe kapılıyor.her yeni tedavi başlangıçında yeşeren umutların bir anda solması (12. günde Beta hCG sonucunu negatif olarak aldığında ) ve sonucun akıbetinde isyanların hayata küsmelerin son son sondu bi daha gitmiycem demelrin acı gerceklerle yüzleşmen ve yine diğer tedavilere başlamadan önce içindeki ya yine olmassa ya yine tutmassa verilen emeklerin sonuçsuzluğu ...
işte ben bunları düşünen bir hastayım ben tekrar 4. denenemi yapmadan evvel psikolojik destek almam gerekirmi ?bana artıları ne olurr ?
şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum.
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.