PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : lütfen acil cevap bekliyorum

ZüMRa
11-10-2009, 10:19 AM
iyi günler öncelikle Allah tüm bebek isteyenlere o duyguyu tattırsın ben bugun tüp bebek tedavisine başladım ama adetimin sökülmedini söylediler adetimin bugun henüz 4. günü olmasına rağmen dr dan geldikten sonra tamamen kesldi normalde 10 gün sürüyor adetim ama şuan strestenmi bilmiyorum tamamen bitti lütfen bu konuda bilgisi olan paylaşsın ne yapmam gerek bilmiyorum :(

nihan1979
11-10-2009, 12:00 PM
iyi günler öncelikle Allah tüm bebek isteyenlere o duyguyu tattırsın ben bugun tüp bebek tedavisine başladım ama adetimin sökülmedini söylediler adetimin bugun henüz 4. günü olmasına rağmen dr dan geldikten sonra tamamen kesldi normalde 10 gün sürüyor adetim ama şuan strestenmi bilmiyorum tamamen bitti lütfen bu konuda bilgisi olan paylaşsın ne yapmam gerek bilmiyorum :(

arkadaşıom bu konuyla ilgili olarak sana en doğru cevabı doktorun verebilir diye düşünüyorum.

bahar
01-04-2010, 01:30 PM
inşallah herkez anne olma duygusunu tadar. çok zor bır durum allah byardımcımız olsun

AyVaLiK_1980
01-11-2010, 10:20 PM
Selam arkadaslar..Doğru merkez doğru doktor..İnanmak başarmanın yarısıdır.. Önce ALLAH ın izninle sonra doktorlarımızın bilgisi ve tecrübesinle..Hepimiz bu zorlukları aşıcaz inşallah..Şükür ki Doğru merkezdeyiz..