PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kilo sorunu

AyVaLiK_1980
01-11-2010, 10:14 PM
Merhabalar Ulun Bey..Bundan 3 ay önce histeroskopi yaptınız.. Size geldiğimde kilom 95 ti..Şu an 88 e indim :(
Siz bana 82 demiştiniz..Adet düzenleyici ilaç verdiniz..Şimdi 15 günlük hemen hemen ilacım kaldı..Size güveniyorum..Merkezinize gelip sizlerle tanıştığım günden beri 12 yıllık bebek özlemimin biteceğine emin olarak bu işte başlamak istiyorum..Yakında görüşmek dileğiyle..Size ve tüm çalışanlarınıza sonsuz teşekkürler ediyorum...:)

ulunulug
01-12-2010, 06:20 AM
Tebrikler ha gayret. Yalnız 3 ayda sadece 7 kilo vermeniz bana fazla gelmedi. Biraz daha gayret gösterin. Kolay gelsin

AyVaLiK_1980
01-12-2010, 10:38 AM
Selamlar..Kilo vermeme sebebim kıl dönmesi ameliyatı oldum..Ameliyat sonrasında hareketler kısıtlanınca mecburen veremedim kiloyu hocam..Yoksa her dediğinizi harfiyen uygulamaktayım.Ay başında merkezinize gelip tüp bebeğe başlıycaz sizinle inş.Umut oldunuz..Hayata yeniden döndürdünüz..Çok teşekkürler..Her daim dualarımız sizinle..

AyVaLiK_1980
01-31-2010, 09:29 PM
selam hocam umarım iyisinizdir..ben 85 kiloya indim ama artık sabrım kalmadı :(
yeni adet bitti..ilaca başladım..bu ay gelicem artık tüp bebek için :(
85 kilodan inmeye devam edicem inş..ama artık ne kadar verebilirsem çünkü siz 82 dediniz 3 kg da gidecek ama gitmesede gelicem :) Tabii siz kabul ederseniz..Ümitlendirin hocam nolur..bu zamana kadarda inanın sizin verdiğiniz ümitlerle bu kiloya indim..Elimden geleni yapıcam ama desteğinize ihtiyacım var..Saygılarımla..

ulunulug
02-02-2010, 11:22 AM
Tamamdır artık başlayabiliriz. Rahat olunuz

AyVaLiK_1980
02-02-2010, 07:11 PM
tskler hocammmm diyet max devam..15 günlük ilacım var nasipse tam 20 gün sonra sizinleyim...allaha emanetsiniz...:))

turcan
03-13-2010, 10:44 PM
merhaba sizde sanıyorum ulun beyin hastasısınız geçekten ulun bey çok pozitif bir insan Kendisyle ilk olarak alman hastanesinde tanıştım .Hiç Unutmuyorum eşimle görüşmeye gitiiğimizde benim adetiin 2. günüydüü ve 3. tüp bebek denemem olacaktı .Kendisiyle ön görüşmemizi ve muayne işlemini yaptıktan sonra ben hemen dedim hangi iğnelerle başlıycaz gonal f pregon vs. kendisi güldüü hayırdırr neye başlıyosunuz bende tüp bebek tedavisine dedim buyrun başlayın ama ben bu şartlarda başlamam boşuna paranı almış olurum,ben şaşkın bir tavırla neden kii? önce kilo vericezz daha sonraki aylarda başlıyca dedi. Hatta eşimle yolda gelirken xxx merkeze gitseydik şimdiii yolda durup iğneni vurmaya müsait yer arıyor olacaktık diyee gülüşe güüşe geldik.
Bende onun hastası olarak Önce Alahıma sonrada bir hekim olarak kendisine çok ama çok güveniyorum . Hastalarına yaklaşımı ve her aradığında telefonuna cevap vermesi sormak ve öğrenmek istediklerine cevap bulman inanın beni çok mutlu ediyor.
ve bende 2 denememi yanlış seçim yaparak başka merkezlerde denedim. 3. denememi Umut Tüp bebekte Dr Ulun Uluğ bey tarafından yapıldı sonuç Negatif ama 4. denememide yine aynı merkezde ve aynı doktor tarafından yaptırcam .
ve bende diye biliyorum ki DOĞRU MERKEZDE VE DOĞRU BİR DR DAYIM ÇOK ŞÜKÜRR...