Orijinalini görmek için tıklayınız : Azosperm ve Umut
bebeközlemi
04-02-2010, 09:59 AM
Biz bu sorunla 4 senedir uğraşan bir çiftiz.Ve 1 kez mikrotese yapıldı bulunamadı.Şimdi 1 kez daha deneyeceğiz bulunabilirse ne mutlu bize..
Deneyeceğimiz merkez olarak umut tüp bebeği ve emre beyi düşünüyoruz.
Sitelerinde bir inceleme yapayım dedim ve bu formu keşfettim.
Formun kendilerine hayırlı olmasını diliyorum.
Umuyorum ki bu süreçte bizlere çok yardımı dokunacaktır..
Azosperm olupta daha sonradan çocuk sahibi olan arkadaşlar tanıdım.Bizler umudumuzu kaybetmiyoruz.İnşallah bu sorunla karşılaşan diğer çiftlerde umutlarını kaybetmezler.Herkese sabır ve sağlık diliyorum..
guguklusaat
04-07-2010, 07:54 PM
merhaba bebeközlemi.2.mikroteseyi yaptırdınız mı?sonuç inşallah olımlu olur. benim de eşim 2.mikrotesesini emre beyde oldu,sperm bulundu fakat tüp bebek tutmdı. şuan ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız bizde. rabbim yardımcınız olur inşallah sizinde
bebeközlemi
04-08-2010, 06:41 AM
daha 2. mikroteseyi olmadı.ilkini 1 ay önce farklı bir yerde yaptırmıştık bulunamadı.bizde son bir umut diye emre beyle görüştük 2 hafta önce oda 1 kez daha mikrotese yapalım dedi ondan sonra karar veririz diye.eşim için 2. tese olayı için 3 ay bekleyeceğiz bu arada ben süleyman beye adetin 2. günü gideceğim gün bekliyorum randevu almak için.inşallah hayırlısı inşallah bu sefer bulunur.
Bu arada guguklusaat sizde maşallah sperm bulunmuş dondurtmamışmıydınız tekrar denemeler için. bu şekilde ilki tutmasa bile daha sonraki uygulamalarda çok tutanlar var.bence umudunuzu kaybetmeyin.Rabbim size ilk ışığı vermiş sperm bulunmuş inşallah 2. ışığıda nasip eder de yavrularınız olur..
guguklusaat
04-13-2010, 09:48 AM
güzel dileklerin sağol bebeközlemi,inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz sağlıklı sıhhatli evlatlara sahip oluruz.
bizim dondurulmuş spermimiz var merkezde.yenisine başlamak için zaman bekliyoruz.ben öğretmenim geçen ki uygulamada rapor aldım sıkıntı oldu millieğitimde o yüzden tatili bekliyoruz inşallah..
bebeközlemi
04-14-2010, 11:38 AM
guguklusaat umuttamı tedavi oluyorsun.ben dün süleyman beye gittim. ilaçlar yazdı.haziran da eşim mikrotese olacak inşallah.çok heyecanlıyım.inşallah bu sefer sperm bulunur .Rabbim hayırlısını nasip etsin..
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2006-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.