Alt 02-28-2010, 11:44 AM
time71
Guest

Standart embriyo durumu

slm hocam sgk ile başvurulan tedavi yönteminde ilk denemede tek embriyo 2 ci denemede 2 embriyo konulduğu doğrumudur. koyulan embriyo sayısını eğer doğru ise embriyo sayısını artırma gibi bi işlem yapılabilirmi sgk siz tedavi ücreti hakkındada bilgi verirmisiniz .saygılar
Alt 03-01-2010, 07:12 AM
ulunulug ulunulug isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

Yeni yönetmelikde ayen bahsettiğiniz durum geçerlidir, ancak henüz kanunlaşmadı. Belki değişiklikler olabilir. Zaman bize göstereck. SGK ile bilgi için klinikten Neslihan hn ile irtibata geçiniz
Alt 03-02-2010, 08:22 PM
time71
Guest

slm hocam cevabınız ve ilginizden dolayı teşkkürler.zaten umut ve gene mustafa beyin sahip olduğu kıliniklerin biz hastalara kendimizi hasta olarak tabir ettim tabi affınız a sığınarak;ilgi ve alakası olduğunu piskolojik olarak daha rahat hissetiğini duydum ve okudum sizleri keşke daha önce detaylı ve bilinçli araştırsa idim daha önce ki iki denememde boşa gitmemiş olrdu inşl en kısa zamnda görüşmek üzre.saygılar
Alt 03-13-2010, 09:54 PM
turcan turcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Junior Member

merhaba zararın neresinden dönülse kardır deyip yola devam etmek gerekir .Birde şöyle düşünerek kendini rahatlat her işte , her şeyde hayır iste hayır bekle hayırlısı ise olsun de
sevgilerr...
Alt 03-23-2010, 04:02 PM
time71
Guest

sağolasın turcan aynen dediğin gibi önce hayırlısı demek lazım verende alanda allah tabiki bide şu var deneyimli insanlarla çalışmak gibisi olamaz ne yaptığını bilen ve ne zaman ne karar vereceğini bilmelerini bilmen insana huzur veriyor herşey hepimizin gönlünce olması dileği ile...

Seçenekler
Stil